28.07.2022
Printul Harry a marturisit ca printesa Diana l-a ajutat sa-si aleaga sotia

Printul Harry a dezvaluit locul in care el se simte foarte aproape de mama sa, care a murit pe 31 august 1997. Despre acest lucru scrie revista Marie Claire.

Ducele de Sussex a spus ca acel loc este Africa - o regiune in care Harry si-a petrecut aproape intreaga copilarie si pe care o vizita des printesa Diana, desfasurand acolo diferite activitati umanitare.

In timpul unui discurs la Organizatia Natiunilor Unite, cu ocazia Zilei Internationale dedicata lui Nelson Mandela, ducele a vorbit despre dragostea lui pentru Africa, explicand ca acele locuri il fac sa se simta mai aproape de regretata sa mama.

Are dislexie si ii este frica de apa! 6 lucruri pe care cu siguranta nu le-ai stiut despre Jennifer Aniston

„Mereu am gasit o speranta acolo. Practic, acest loc, timp de intreaga mea viata a fost pentru mine ca un colac de salvare, a fost locul unde eu din nou si din nou imi gaseam linistea si vindecarea... Acolo eu ma simteam mai aproape de mama si cautam alinare acolo dupa moartea sa si unde eu am gasit in sotia mea sufletul pereche”, a recunoscut sotul lui Meghan Markle.

Printul Harry a spus ca in casa lui exista un portret in care este redata intalnirea dintre Printesa Diana si Nelson Mandela din Cape Town in 1997.

„Cand am privit pentru prima data aceasta fotografie, am observat indata fericirea de pe chipul mamei”, a spus Harry. 

Printul Harry si sotia sa, Meghan Markle, au vizitat impreuna Botswana chiar la inceputul relatiei lor. Ducele de Sussex a ales chiar si un diamant din Botswana pentru inelul de logodna al lui Meghan Markle. Acest loc joaca un rol foarte important in viata nepotului regal. Aici el si-a dat seama ca era gata sa-si lege soarta de Meghan Markle.

De ce toti o numesc Queen Bey, care este numarul ei norocos, ce recorduri a stabilit? 9 lucruri pe care probabil nu le stiai despre interpreta Beyonce

Ducii de Sussex s-au casatorit in 2018. Acum cresc doi copii - Archie in varsta de trei ani si Lilibet Diana, in varsta de un an, care s-a nascut dupa ce s-au mutat in Statele Unite.

Articole din aceeasi categorie