28.07.2022
Are dislexie si ii este frica de apa! 6 lucruri pe care cu siguranta nu le-ai stiut despre Jennifer Aniston

Jennifer Aniston a devenit cunoscuta datorita rolului pe care l-a avut in serialul „Friends”. Ea si-a continuat apoi carierea de succes jucand in mai multe filme de mare amploare. Cu toate acestea, exista lucruri despre ea pe care cu siguranta nu le cunosti!

Premii

In 2021, Jennifer a primit premiul „Screen Actors Guild” pentru cea mai buna actrita principala intr-un serial drama pentru „The Morning Show”.

Prima data acest titlu actrita l-a primit in 2002 pentru rolul din serialul de comedie „Prieteni”. Pentru acest serial, ea a primit si premiile Emmy si Globul de Aur. Cu toate acestea, Aniston nu a fost niciodata nominalizata la Oscar.

Inceputul carierei

Inainte de a-si incepe cariera de actrita, Aniston a incercat prin multe moduri sa castige bani. A fost chelnerita, secretara si chiar postas pe bicicleta: „Mi-a placut sa merg pe bicicleta, dar de multe ori m-am incurcat in adrese, este totusi pacat ca nu toate scrisorile au fost livrate la timp”, a mentionat vedeta la un moment dat.

Putini oameni stiu ca pentru prima data Jennifer nu a aparut pe ecranul televizorului, ci la radio si anume la „The Howard Stern Show” din 1999. Acolo actrita facea reclama la o companie de suplimente nutritive.

Parinti actori

Parintii lui Jennifer erau actori. Tatal ei, John, era cunoscut pentru rolul lui Victor in telenovela „Days of Our Lives”, iar mama ei, Nancy Doe, a jucat in serialul TV „Wild Wild West”.

Tatal ei a incercat sa o convinga sa nu-si construiasca o cariera in televiziune: „Nu vreau sa-ti fie franta inima. Te rog, te rog, nu face asta, fii avocat.”, i-a spus la un moment dat John lui Jennifer.

Dragostea nu are varsta! Cupluri celebre pentru care diferenta mare de ani nu a fost un obstacol ca sa fie impreuna- FOTO

Frica de apa

„Eram copil si mergeam cu tricicleta de-a lungul piscinei. Atunci am cazul in apa, insa fratele meu m-a salvat”., a povestit actrita intr-un interviu.

De atunci, ea incearca sa nu petreaca prea mult timp in apa.

Dislexia

Dislexia care este o tulburare de invatare ce implica dificultati de citire, nu este intalnita aproape deloc in randul vedetelor.

Aniston a aflat ca are dislexie varsta de 20 de ani, iar la scoala din acest motiv credea ca nu este desteapta: „Acum inteleg de unde apar traumele si dramele copilariei mele” ,a zis aceasta.

Drama lui Brendan Fraser. Dupa ani de zile de pauza, starul anilor '90 revine cu o transformare de Oscar in „The Whale” de Darren Aronofsky - FOTO

A pus capat unei relatii pe Twitter

Actrita s-a intalnit cu muzicianul John Mayer timp de aproximativ un an. Au facut cunostinta la petrecerea Oscar din 2008 si s-au despartit pe retelele de socializare.

Articole din aceeasi categorie