17.09.2023
Printul Albert si Printesa Charlene, casnicie de fatada? Printesa de Monaco a marturisit totul: „Nu inteleg toate...”

Printesa Charlene de Monaco a vorbit pentru prima data despre zvonurile legate de mariajul sau cu Printul Albert, conform carora cei doi ar mai fi impreuna doar de fatada. Dupa ce presa a presupus ca cei doi printi traiesc o casnicie de convenienta, printii au decis sa puna punct speculatiilor si sa faca lumina.

O sursa apropiata a cuplului regal a declarat pentru ziarul francez Voici, ca cei doi au o casnicie de fatada. La auzul acestor speculatii Printul Albert, in varsta de 65 de ani, a reactionat prompt si a spus lucrurilor pe nume intr-un interviu acordat presei italiene: „Charlene este intotdeauna alaturi de mine. Nu inteleg toate aceste zvonuri care ma ranesc, despre faptul ca ea ar locui in alta parte, in Elvetia, ca am avea intalniri programate. Acestea sunt minciuni”.

N-a durat mult si Printesa Charlene, in varsta de 45 de ani, nu s-a sfiit nici ea sa declare pentru publicatia Monaco Matin ca se simte „fericita si senina”, asta dupa ce a petrecut cu familia o vacanta de trei saptamani in Corsica inainte de a incepe scoala. Printesa nu a dorit sa comenteze mai mult, afirmand ca nu vrea sa dea curs acestor zvonuri, in speranta ca vor disparea mai repede.

Cum s-au cunoscut Printii Alber si Charlene

In anul 2000, Albert a intalnit-o pentru prima data pe inotatoarea Charlene Wittstock la Monaco, unde aceasta reprezenta Africa de Sud si a castigat medalia de aur. Dar nimeni nu se astepta ca cei doi sa inceapa o poveste de dragoste.

Vietile lor erau foarte diferite. Charlene, pasionata de sport, era cu 20 de ani mai tanara decat el. Tatal ei, Michael, era vanzator de fotocopiatoare, iar mama ei, Lynette, o scafandra de competitie. Dar cei doi au permis ca relatia lor sa se dezvolte incet, in afara ochiului atent al publicului, si nu au avut o aparitie publica pana in februarie 2006.

Adela Popescu si Radu Valcan, anunt neasteptat dupa 8 ani de casnicie: „Sunt zile in care...”

Apoi, in iunie 2010, a fost anuntata logodna. Albert a cerut-o in casatorie cu un inel cu diamant taiat in forma de para, iar multora le-a venit greu sa creada. Lui Charlene i s-a cerut sa se converteasca la catolicism - ea fusese crescuta ca protestanta - si a trebuit sa invete atat franceza, cat si dialectul monegasc.

Jurnalistul francez Philippe Delorme a declarat pentru Daily Mail in 2011 ca faptul ca Albert a intalnit in sfarsit pe cineva a fost o poveste de Hollywood: „Daca povestea Printesei Grace a fost un film, atunci Printesa Charlene este remake-ul. Realitatea este ca Albert are 52 de ani, este putin supraponderal si este mult mai putin fabulos si plin de farmec decat a fost tatal sau. Pare mai degraba o poveste de dragoste intre un batran si o femeie tanara decat o poveste a doi tineri indragostiti”.

Rosie Moore are una dintre cele mai periculoase meserii din lume. Cu ce se ocupa tanara de 27 de ani - FOTO/VIDEO

In primul ei interviu dupa anuntarea nuntii regale, Charlene a vorbit despre provocarile cu care s-a confruntat in tranzitia de la viata de atlet la cea de viitoare mireasa regala. Si a recunoscut ca s-a confruntat cu gelozia in randul unor membri ai elitei sociale din Monaco.

Articole din aceeasi categorie