17.09.2023
Adela Popescu si Radu Valcan, anunt neasteptat dupa 8 ani de casnicie: „Sunt zile in care...”

Adela Popescu si Radu Valcan se numara printre cele mai apreciate si iubite cupluri din showbiz-ul romanesc. Cei doi au au sarbatorit opt ani de casnicie luna trecuta si sunt parintii a trei copii, toti baieti.  

Adela Popescu a dezvaluit ce le fac ea si Radu, uneori, copiilor. Chiar daca le acorda atentie deosebita baietilor, acestia nu uita ca, din cand in cand, trebuie sa aiba si momente doar pentru ei, din dorinta de a-si pastra mereu sentimentele frumose si puternice unul fata de celalalt si, astfel, relatia intacta.

Cu toate ca multi spun ca a fi parinte este un job full-time, iar atunci cand ai 3 baieti cu siguranta sunt necesare si „ore suplimentare", si pare aproape imposibil sa se mai gaseasca timp si doar pentru cei doi adulti.

Adela Popescu si Radu Valcan sunt exemplul ca, daca chiar isi doresti acest lucru, cu siguranta se poate gasi o solutie prin care si cei mici sa fie fericiti, dar si adultii sa aiba parte de putin rasfat in doi. Pentru bunastarea unui mariaj acest lucru, spun si specialistii, ar trebui sa se intample din cand in cand. 

In acest context, Adela Popesu si Radu Valcan au luat masa singuri, acasa, savurand creveti cu cartofi dulci si salata, alaturi de un pahar de Prosecco.

Rosie Moore are una dintre cele mai periculoase meserii din lume. Cu ce se ocupa tanara de 27 de ani - FOTO/VIDEO

„Cel mai mult ne place sa mancam acasa, pe terasa. Sunt zile in care suntem egoisti si le dam copiilor sa manance inainte ca sa stea linistiti ca sa mancam si noi linistiti. 

Cum a fost in seara asta. Ei au mancat ciorba de perisoare si au mai ciugulit pe langa paine, avocado, branza, ansoa.

Adultii, in speta, eu si Radu, creveti cu unt, usturoi si patrunjel, cartofi dulci la cuptor si salata.

Rosie Moore are una dintre cele mai periculoase meserii din lume. Cu ce se ocupa tanara de 27 de ani - FOTO/VIDEO

Da, uneori, asta e ierarhia in familia noastra. 

Si voua vi se mai intampla sa “dositi” cate ceva numai pentru voi, oamenii mari? :)", a scris Adela Popescu pe pagina sa de Instagram.

Articole din aceeasi categorie