08.06.2022
Printul Albert, noi declaratii despre relatia cu Charlene de Monaco: „Am fost ranit de zvonuri, anul trecut a fost un test pentru noi!”

Printul Albert de Monaco a rupt tacerea despre speculatiile care s-au facut despre mariajul lui si al printesei Charlene, precizand ca a fost „ranit de zvonurile vicioase” care au fost lansate in cele zece luni in care aceasta s-a aflat in Africa de Sud. De asemenea, el a marturisit ca este minunat sa o aiba din nou acasa.

Printesa Charlene de Monaco, in varsta de 44 de ani, a inceput sa-si reia atributiile regale dupa ce cateva luni s-a aflat intr-un centru unde a primit ingrijiri medicale. Saptamana trecuta, ea a fost fotografiata alaturi de printul Albert pentru prima data de cand presa franceza a sustinut ca primeste zece milioane de euro pentru a participa la evenimente alaturi de sotul ei.

Acum, insa, printul Albert de Monaco, in varsta de 62 de ani, a declarat ca timpul petrecut departe a fost un test pentru sotia lui, insa au vorbit des, in ciuda distantei.

De asemenea, in cadrul unui interviu pentru Journal de Dimanche, Albert de Monaco a rupt tacerea despre timpul petrecut la distanta de sotia lui, care a fost blocata luni de zile in Africa de Sud: „A fost un test pentru sotia lui, care a suferit mult si a trecut prin momente dificile, departe de familie. A fost, de asemenea, un test si pentru mine si pentru copii. Ne-a lipsit mult. Si, evident, am fost raniti de zvonurile rau intentionate care au aparut.”, a explicat el, potrivit Daily Mail.

Shakira rupe tacerea pe retelele de socializare dupa ce a anuntat despartirea de Gerard Pique - VIDEO

„Desi am fost departe unul de altul din cauza distantei, am vorbit des. Acum, Charlene s-a intors si este cel mai frumos lucru care s-ar fi putut intampla. E bine, putem sa petrecem, in sfarsit, timp impreuna. E o usurare si o bucurie sa fie alaturi de noi.”, a mai spus el.

Printesa Charlene s-a intors de curand in Monaco

Inoarcerea printesei Charlene in Monaco a fost confirmata la inceputul lunii martie, dupa ce a petrecut aproape un an departe de familia ei in timp ce se lupta cu o infectie la urechi, nas si gat. Vestea a fost data printr-un comunicat transmis de Palat, confirmand si „recuperarea incurajatoare” a acesteia.

„In acord cu medicii ei si in conditiile in care convalescenta sa este pe calea cea buna, Altetele lor au convenit impreuna ca printesa Charlene sa poata sa isi continue de acum inainte convalescenta in principat, alaturi de sotul ei si de copiii lor. Printesa Charlene tocmai a revenit in Monaco. Urmatoarele saptamani ar trebui sa ii permita printesei sa se insanatoseasca complet si sa poata sa isi reia progresiv activitatile oficiale. Pentru a facilita vindecarea sa completa, are nevoie de calm si liniste”, se arata in comunicat.

Printesa Charlene, in varsta de 44 de ani, a fost internata intr-un spital din apropiere de Monaco in luna noiembrie, sotul ei dezvaluind in decembrie ca „se recupereaza intr-o maniera satisfacatoare si linistitoare”. Printul Albert si copiii au vizitat-o ​​pe aceasta la unitatea de tratament in timpul sarbatorilor de Craciun.

Justin Bieber isi amana turneul din cauza unei boli misterioase: „Se inrautateste...”

Articole din aceeasi categorie