08.06.2022
Justin Bieber isi amana turneul din cauza unei boli misterioase: „Se inrautateste...”

Justin Bieber sufera de o boala misterioasa care, potrivit spuselor sale, nu da semne de imbunatatire. Spre dezamagirea fanilor, artistul este nevoit sa isi amane urmatoarele concerte din turneu, avand in vedere ca se simte rau.

Artistul a facut o postare pe retelele de socializare, explicand astfel motivele pentru care este nevoit sa isi amane turneul pana la o data care, cel putin pentru moment, nu a fost comunicata. In varsta de 28 de ani, Justin Bieber trebuia sa sustina cateva concerte in aceasta saptamana, in cadrul turneului sau mondial „Justice”.

Se pare ca a fost nevoit sa ia o pauza, din cauza unei „boli care nu are legatura cu COVID”, despre care a spus ca „se inrautateste”. Fanii sai din Toronto, Canada, locul sau natal, au ramas cu inima franta dupa ce le-a comunicat tristele vesti in urma cu putin timp, prin intermediul retelelor de socializare. Surprinzator este, insa, ca faimosul cantaret nu a vrut sa vorbeasca in detaliu despre afectiunea cu care se confrunta.

Nu se stie ce boala misteroasa are Justin Bieber

„Nu imi vine sa cred ca spun asa ceva. Am facut tot ce se putea pentru a ma simti mai bine, dar boala mea se inrautatelte. Mi se rupe inima ca va trebui sa aman urmatoarele show-uri (doctorul a cerut). Catre toti oamenii mei: va iubesc foarte mult, o sa ma odihnesc si o sa ma simt bine”, a spus artistul, pe retelele de socializare.

Ashton Kutcher si Mila Kunis se pregatesc sa sarbatoreasca sapte ani de la nunta. Cum au fost suprinsi cei doi - FOTO

Anuntul lui Justin Bieber a aparut la doar cateva zile dupa ce sotia sa, Hailey Bieber, a anuntat ca se „simte putin coplesita” si „obosita”. Vedeta le-a povestit urmaritorilor ei de pe TikTok ca ii este foarte greu sa isi respecte programul si rutina, dar si sa faca exercitii fizice.

„Mi s-a parut mai greu decat de obicei. Cred ca motivul pentru care am decis sa impartasesc asta este pentru ca stiu ca, probabil, sunt foarte multe persoane care se simt asa. Si stiu ca mereu ma face sa ma simt mai bine cand vorbesc cu alti oameni, despre sentimentele mele. Voiam sa va spun ca nu sunteti singuri. Mereu va fi cineva care trece prin lucruri similare, va trimit multa iubire”, a declarat sotia lui Justin Bieber, Hailey.

Dupa 14 ani de cariera inca se bucura de un succes urias

Cantaretul de origine canadiana a fost semnat la casa de discuri de catre Usher, un coleg de breasla pe care l-a depasit cu brio, pe cand avea doar 14 ani. De pe atunci a inregistrat un succes rasunator si, de-a lungul carierei sale a vandut peste 150 de milioane de discuri la nivel global.

In tricou sifonat si blugi decolorati! Bruce Willis a fost suprins de paparazzi, plimbandu-se pe strazile din Los Angeles - FOTO

In prezent, artistul se afla in turneu pentru cel de-al saselea album al sau, „Justice”, care a aparut in luna martie a acestui an. Va ajunge si in Europa, dar iata ca totul depinde de starea sa de sanatate. Ramane de vazut cum va evolua situatia.

Articole din aceeasi categorie