10.04.2023
Printesa Charlotte, moment hilar in timp ce participa la slujba de Paste. Reactia pustoaicei cand s-a uitat la fratele ei - FOTO

Printul William si Kate Middleton si-au luat copiii si au participat duminica la slujba de Paste. Printii de Wales au fost in centrul atentiei, insa fanii regali nu i-au scapat din ochi pe cei trei copii ai acestora, asta pentru ca nu de putine ori pustii au avut reactii amuzante la evenimentele importante unde au aparut cu parintii lor. 

De aceasta data, se pare ca micuta Charlotte a fost cea care a provocat un moment adorabil. Pustoaica il tinea de mana pe tatal ei atunci cand au ajuns la Capela St George duminica dimineata, pentru slujba de Paste, in timp ce fratele ei mai mare, printul George, mergea in fata lor, iar Louis o tinea de mana pe mama lor. Dupa ce s-a uitat scurt la fratele ei, micutul Louis, Charlotte a zambit si si-a intors brusc privirea in fata. Printesa, care va implini varsta de sapte ani luna viitoare, s-a bucurat sa-i vada expresia faciala adorabila a fratelui sau si nu s-a putut opri din zambit.

Cristiano Ronaldo si Georgina Rodriguez si-au procurat un iaht! Vezi cum arata achizitia de peste 5 milioane de lire sterline - FOTO

Dupa ce imaginile au fost publicate in mediul online, fanii regali au sustinut ca printul Louis creste extrem de repede si se transforma intr-un adevarat membru regal. Louis, care implineste varsta de cinci ani pe 23 aprilie, a purtat o pereche de pantaloni scurti albastri, o camasa cu cravata si o jacheta eleganta.

Cei trei copii ai printilor de Wales au primit o multime de complimente, atat pentru felul in care au aratat, cat si pentru felul in care s-au comportat.

Motivul pentru care printul Louis poarta pantaloni scurti la evenimente

Tinuta printului Louis, in varsta de patru ani, este o traditiei de clasa superioara care dateaza de secole. William Hanson, expertul in eticheta si bune maniere, a declarat pentru Harper's Bazaar ca baietii care fac parte din familia regala poarta pantaloni scurti la ocazii formale pana la varsta de opt ani.

„Baietii tineri poarta pantaloni scurti, iar baietii mai mari si barbatii, poarta pantaloni lungi. Aceasta este una dintre etichetele clasice pe care le intalnim in Anglia. Desi vremurile se schimba, un copil care poarta pantaloni lungi la evenimentele formale este considerat a fi de clasa mijlocie, o atitudine suburbana. Niciun aristocrat sau un membru al familiei regale care se respecta nu ar dori sa fie considerat un suburban.”, a declarat William Hanson.

Premiera de suflet! Adriana Ochisanu a lansat piesa „Vreau sa-ti fac frumoase zilele” alaturi de Magic Orchestra: „Ceva nou, deosebit, extraordinar” - VIDEO

Printul Louis nu este singurul tanar din familia regala care a purtat pantaloni scurti. Fratele sau mai mare, printul George, a purtat pantaloni scurti la fiecare eveniment regal la care a participat in primii ani de viata. Acum, primul nascut al printului William are noua ani, astfel ca acesta va purta doar pantaloni lungi in viitor.

Articole din aceeasi categorie