10.04.2023
Premiera de suflet! Adriana Ochisanu a lansat piesa „Vreau sa-ti fac frumoase zilele” alaturi de Magic Orchestra: „Ceva nou, deosebit, extraordinar” - VIDEO

Despre faptul ca va lansa un cantec nou, Ochisanu a anuntat pe pagina sa de Instagram acum aproximativ 2 saptamani in urma.

„Cea mai noua piesa.”, a scris interpreta pe retelele de socializare la data de 30 martie 2023.

Textul pentru piesa „Vreau sa-ti fac frumoase zilele” ii apartine lui Marius Spider, iar muzica a fost compusa de catre Spider Music Production.

„Asteptam comentariile si parerile voastre.”, au scris cei de la Spider Music Production in descrierea clipului video.

Sergiu Nedelea si maestrul Nicolae Botgros au descoperit o noua vinarie in cadrul emisiunii „Wine Trips Romania”: „Am si eu un vin care se numeste Vita lui Botgros...” - VIDEO

„Mereu cu emotii frumoase si piese pentru suflet!”, „Ceva nou, deosebit, extraordinar, diferit si spectaculos!”, „Adriana ca de obicei esti superba in tot ce ce faci. O melodie vesela si deosebita.”, au fost cateva dintre comentariile lasate de internauti pe Youtube.

Adriana Ochisanu a fost nascuta pe 18 martie 1978 in Republica Moldova. Ea este una dintre cele mai cunoscute interprete de muzica populara din tara, dar si din Romania. 

Tina Karol - detalii nestiute despre relatia ei cu Dan Balan: „Noi comunicam, ne sustinem unul pe altul...” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie