10.04.2023
Cristiano Ronaldo si Georgina Rodriguez si-au procurat un iaht! Vezi cum arata achizitia de peste 5 milioane de lire sterline - FOTO

Georgina Rodriguez impartaseste adesea fotografii comune cu iubitul sau in mediul online si vorbeste, de asemenea, acolo despre viata ei persoanala.

Recent, aceasta a publicat cateva poze pe Instagram. In imagini ea si familia ei isi petrece timpul frumos pe iahtul care a fost procurat anul trecut.

Un nou membru in familia Svetlanei Sainsus! Vezi ce a publicat aceasta pe pagina sa de Instagram: „Nu ma asteptam la asa dragoste...” - FOTO

„Ziua aceea de vara cand ne-am dus sa ne cumparam iahtul. Si cateva amintiri din acea vara magica”, a scris Georgina pe blogul ei personal.

Potrivit The Sun, cuplul a cumparat un iaht in valoare de 5,5 milioane de lire sterline, echivalentul a peste 6,2 milioane de euro.

Tina Karol - detalii nestiute despre relatia ei cu Dan Balan: „Noi comunicam, ne sustinem unul pe altul...” - VIDEO

Ronaldo si Rodriguez si-au anuntat logodna in 2018. Cristiano Ronaldo are 5 copii, Cristiano Ronaldo Junior, Eva, Matteo, Alana Martina si Bella Esmeralda.

Georgina Rodriguez este mama Alanei Martina si a Bellei Esmeralda, in timp ce Cristiano Ronaldo Junior, Eva si Mateo au mame surogat.

Articole din aceeasi categorie