18.07.2022
Printesa Charlene si Printul Albert, mandri de copiii lor! Cei mici au absolvit tabara de navigatie - FOTO

Printesa Charlene si Printul Albert de Monaco au fost prezenti intr-un moment special pentru copiii lor. Cei mici tocmai au absolvit tabara de navigatie.

Atunci cand ambii parinti sunt fosti olimpici, ceremoniile de decernare a medaliilor au o importanta familiala suplimentara. Copiii Printesei Charlene si ai Printului Albert de Monaco au absolvit tabara de navigatie, iar parintii lor au fost alaturi de ei in acest moment special.

Vineri, Printul mostenitor Jacques si Printesa Gabriella au absolvit Seadventures Summer Camp, un program de o saptamana de apreciere a navigatiei, organizat de Yacht Clubul Principatului. Saptamana precedenta, perechea regala a absolvit un curs introductiv de o saptamana de scufundari si de salvare in apa la The Blue School, Academia Marii din Monaco.

Zi grea pentru Anatolie Melnic! Prezentatorul si-a dus fetita pentru prima data la tabara, iar micii cavaleri de acolo au fost instruiti exact ca la armata: „Exista aplicatia - Tata vede tot” - VIDEO

Printesa Charlene si Printul Albert, prezenti intr-un moment important pentru copiii lor

Ceremoniile de pe malul portului i-au adus pe ambii parinti, care au urmarit cum gemenii, in varsta de 7 ani, au primit medalii care marcheaza finalizarea programului. Printesa Charlene a purtat un top alb si pantaloni de la designerul elvetian Akris. Sotul, Printul Albert nu s-a putut abtine sa nu intre in cadrul fotografului oficial pentru a face cu mandrie cateva poze cu telefonul sau.

Inainte de a deveni printesa de Monaco, printesa Charlene a fost campioana la inot si olimpica in Africa de Sud, dupa ce a participat la Jocurile Olimpice de vara din 2000 de la Sydney, Australia. Printul Albert a concurat la bob in patru si in doi oameni sub numele de Albert Grimaldi. Din pacate, el nu a castigat niciodata nicio medalie, cea mai buna clasare a sa fiind locul 25 la Bobsleigh la doi oameni in 1988.

Zi speciala in familia Xeniei Deli! Vezi cum a felicitat-o modelul pe fiica sa de ziua sa de nastere: „Eu si tata vom fi mereu alaturi de tine” - FOTO/VIDEO

De asemenea, a mai fost un participant surpriza la eveniment: Daisy Duck. Personajul de desene animate Disney este unul dintre preferatele printesei Gabriella si a purtat vineri un tricou cu chipul acestuia, fiind cel putin a doua oara cand alege sa faca aceasta declaratie de moda. In luna mai a acestui an, Gabriella a avut un alt moment in care a stralucit, cand s-a pregatit cu mama ei pentru Saptamana Modei de la Monte-Carlo.

„Mi-a placut fiecare moment in care mi-am pregatit printesa pentru primul ei eveniment oficial. Asteptam cu nerabdare o seara minunata la premiile de moda”, a scris Charlene in descrierea fotografiei.

Articole din aceeasi categorie