18.07.2022
Zi grea pentru Anatolie Melnic! Prezentatorul si-a dus fetita pentru prima data la tabara, iar micii cavaleri de acolo au fost instruiti exact ca la armata: „Exista aplicatia - Tata vede tot” - VIDEO

Fiica lui Anatolie si a Tatianei Melnic a crecut foarte rapid, iar azi a venit momentul cand aceasta a plecat pentru prima data la tabara. Reactia tatalui sau a fost una pe masura, barbatului fiindu-i foarte dificil sa se desparte de Kamelia pentru o saptamana.

Prezentatorul Pro TV a filmat in acest sens si cateva video-uri foarte amuzante, iar actiunile intreprinse de Anatolie pare ca va rascoli amintiri multor tati de fetite. 

Johnny Depp iubeste din nou? Vezi alaturi de cine a fost surprins de paparazzi actorul: „Nu seamana deloc cu Amber” - FOTO

„Pentru mine ca tata azi e zi grea. Kamelia pleaca la tabara pentru o saptamana, dar noi barbatii stim ce inseamna tabara pe o saptamana.”, a spus el.

Ajuns la destinatie, Anatol a intrebat daca tabara nu dispune de lacate pentru o securitate mai buna, dupa care a pus toti baietii in rand si a urmat instructiunile de comportament cu fiica sa.

Totul a fost exact ca la armata, iar micutii cavaleri au dat dovada de maxima seriozitate. Anatolie i-a invatat reguli de a dansa alaturi de o fata si i-a atentionat de aplicatia „Tata vede tot”, in care daca cineva se apropie mai mult de doi metri de fiica sa Kamelia atunci el va fi atentionat, iar butonul rosu se va pune in functiune. 

Fetita lui Anatolie a crescut o adevarata domnisoara, aceasta capteaza atentia tuturor datorita trasaturilor deosebite si atitudinii jucause.

Talentul se mosteneste in familia Botgros! Vezi interpretare emotionanta la vioara a lui Cristian, fiul Adrianei Ochisanu si a lui Corneliu Botgros - VIDEO

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie