24.06.2022
A avut complexe, dar a reusit sa scape de ele! Ce spune Anna Asti despre haterii care o critica pentru felul in care arata: „Ma criticam pentru faptul ca am 2 barbii”

Toamna trecuta, Anna Asti a decis sa-si schimbe radical viata. Cantareata a parasit duetul Artik & Asti dupa 10 ani de colaborare si a decis sa-si dezvolte cariera solo.

Cu toate acestea, schimbarile nu s-au oprit aici. De asemenea, Anna a decis sa-si modifice radical look-ul. Dintr-o bruneta focoasa a devenit o adevarata papusa barbie cu parul blond. Intr-un nou interviu, vedeta a povestit de ce a decis sa recurga la atatea schimbari.

„De fapt, de mult timp imi doream niste schimbari legate de parul meu, nu eram inca pregatita pentru coafura tip bob si astfel, mi-am schimbat nuanta parului. Imi place atat de mult nuanta ca nu mai sunt pregatita pentru alte schimbari.”, a spus Anna intr-un interviu pentru Starhit.

Cantareata a atins si subiectul complexelor. Vedeta a recunoscut ca anterior era jignita de parerilor haterilor in adresa sa.

Moldova are stil! Vezi lista fashion bloggeritelor de la noi care ar putea cuceri cele mai mari case de moda cu aspectul impecabil si tinutele creative formate - FOTO

„M-am obisnuit cu faptul ca sunt criticata. De multe ori ma criticam pentru faptul ca am 2 barbii sau pentru cateva kilograme in plus. Acum insa am inteles ca oamenii fericiti si frumosi nu vor scrie niciodata cuvinte jignitoare unei alte persoane. Acei oameni sunt nemultumiti de ei.”, a adaugat vedeta. 

Poarta ie cu madrie! De Ziua Internationala a Iei vezi cat de bine le sta vedetelor din tara in camasa traditionala - FOTO

Anna Asti, este o cantareata pop ucraineana. A devenit faimosa pentru ca a fost membra a trupei Artik & Asti. 

Articole din aceeasi categorie