20.02.2024
Primul interviu al lui Patric Hanganu de la inceputul scandalului dintre el si fosta iubita! Care este povestea din spatele buchetului de flori pe care i l-a dat de Ziua Indragostitilor - VIDEO

La mai bine de trei saptamani de cand Patric Hanganu s-a despartit de iubita sa si nu mai poate sa-si vada fiul, interpretul a decis sa vorbeasca despre aceasta situatie. Ce se intampla in viata lui Patric acum, afla din cadrul unui interviu marca O Seara Perfecta.

O perioada tumultoasa traieste Patric Hanganu, iar mai multe ne spune chiar el. „Ce faci, Patric? Cum esti? Ce se intampla in viata ta?”, a intrebat Iulia Deliu. „Dupa cate ati vazut si dupa cate s-a inteles, eu am plecat de la femeia cu care am fost intr-o relatie. A fost hotararea mea personala ca sa se intample acest lucru. Avem un pic viziuni diferite de viata, de asta am decis sa ma axez mai mult pe cariera. Eu trei ani m-am implicat mult in familie si am investit acolo timpul si toate resursele mele, dar cred ca este timpul eu sa incep sa cresc ca artist pentru ca am un copil si trebuie sa-i asigur si lui un viitor, trebuie sa il sustin si de asta am afacut aceasta alegere. La moment suntem cu cearta, cu probleme. Am ramas un pic surprins daca sincer. Eu am plecat si deja peste 3-4 zile eram in judecata”, a raspuns Patric Hanganu.

„Sper sa se linisteasca. Eu sunt doar cu energie si cu ganduri bune despre aceasta situatie pentru ca avem un copil. Nu vreau sa sufere copilul nostru. Inteleg ca poate ea este dezamagita, enervata. Eu cred ca o sa-i treaca, dar deja totul depinde de ea. Pot sa spun ca imi pare rau ca sufera copilul nostru pentru ca el este foarte atasat de mine”, a mai spus interpretul.

BAFTA 2024! Cel mai bine imbracate staruri pe covorul rosu - FOTO

Patric a recunoscut ca foarte multi oameni il critica in aceasta perioada a vietii lui: „Ma critica, ma vorbeste, rad de mine. La inceputul acelui live am spus ca sunt gata sa accept toata critica si umilinta. Sigur ca eu accept, dar nu pun la suflet”.

De asemenea, intrebat cum vede solutionarea conflictului dintre el si fosta iubita, interpretul a raspuns: „Eu aceasta solutionare i-am propus-o din start ei. I-am spus: „Eu ma mut alaturi de voi, sunt dispus sa ajut cu orice este necesar ca sa crestem copilul in armonie, fara sa ne certam”. Eu nu vreau judecati, restrictii, asta este o nebunie totala si imi pare rau ca nu doar eu sunt in asa situatie”.

Paris Hilton a implinit 43 de ani. Imagini inedite de la petrecerea fastuoasa a vedetei

Totodata, Patric a spus ca la moment nu comunica cu Svetlana Nichitina: „Eu prin ordonanta de protectie care mi s-a aplicat nu am dreptul sa o contactez. Eu m-am mutat intr-o ograda cu ei ca sa fiu aproape de copilul meu”.

„De 14 februarie buchetul i l-ai dat tu?”, la aceasta intrebare Hanganu a raspuns: „Asta este cea mai actuala tema. Da, i-am dat ei buchetul de flori. Acesta a fost un gest de smerenie din partea mea pentru ca sa-i arat inca o data ca eu nu sunt cu intentii rele fata de ea. Am dorinta ca toata viata sa fim in realatii bune”.

Scandalul dintre Patric Hanganu si fosta lui iubita a inceput la data de 24 ianuarie 2024, cand interpretul a iesit in lacrimi pe online spunand ca s-a despartit de mama copilului sau, iar acum aceasta nu ii permite sa-si vada copilul.

Patric Hanganu este un interpret din Republica Moldova. S-a facut cunoscut in showbiz dupa ce a uimit juratii prin vocea s-a inconfundabila la show-ul „Romanii au talent” si s-a calificat in etapa urmatoare a concursului. El se simte implinit ca povestea vietii sale a fost auzita peste tot, devenind acum mult mai puternic si cunoscut de toata lumea.

Articole din aceeasi categorie