19.02.2024
Paris Hilton a implinit 43 de ani. Imagini inedite de la petrecerea fastuoasa a vedetei

Paris Hilton le-a oferit fanilor sai o privire la toata distractia de care a avut parte de ziua ei de nastere, impartasind numeroase videoclipuri pe Instagram. Vedeta de reality-TV, care si-a sarbatorit cea de-a 43-a aniversare in weekend, a dezvaluit ca s-a urcat intr-un avion privat si a facut o excursie cu sotul ei, Carter Reum, si fiul lor, Phoenix Barron, in varsta de 1 an.

Mai intai, vedeta din„Simple Life”a distribuit un videoclip in care Reum il poarta in brate pe baietelul lor in timp ce se indreapta spre o masina neagra.„Pleci intr-o excursie de ziua de nastere a mamei”,a putut fi auzita Hilton spunandu-i lui Phoenix din spatele camerei.

Apoi, Hilton a postat un alt clip care arata exteriorul unui avion privat impodobit cu zeci de baloane. Pe unele dintre ele scria chiar si„La multi ani, Paris”in partea de sus. Odata ajunsa in interiorul avionului, vedeta a indreptat camera spre cateva mese decorate cu flori, sticle de sampanie, bomboane si ochelari de soare albi in forma de inima. Au putut fi vazute, de asemenea, prajituri si o cutie mare Chanel, cel mai probabil un cadou de ziua lui Hilton.

Intr-un al treilea videoclip pe care vedeta l-a impartasit pe Instagram, ea a aparut in fata camerei purtand o palarie din blana Louis Vuitton, o jacheta neagra si un compleu cu imprimeu leopard. De asemenea, ea si-a tinut fiul in brate in timp ce acesta se intindea spre prajiturile cu aspect delicios:„Pentru ziua de nastere a mamei”, i-a spus ea.

Fiica lui Hilton si a lui Reum, London Marilyn, nu a aparut in niciunul dintre clipuri, dar vedeta din „Paris In Love” s-a destainuit despre viata ei de mama a doi copii intr-o postare pe Instagram sambata. In timp ce impartasea fotografii de familie de pe parcursul anului trecut, Hilton a scris:„Inca un an stralucitor. Ma simt atat de binecuvantata pentru fiecare lectie pe care mi-a oferit-o acest an. De la maternitate la indatoriri de sotie, momente de sefa si la a apara ceea ce este corect… Acesta a fost cel mai iconic an de pana acum!”

In acest moment, nu este clar unde Paris Hilton si Carter Reum, care s-au casatorit in noiembrie 2021, au calatorit pentru ziua ei de nastere. Cu toate acestea, vedeta a avut parte de un inceput de vacanta fastuos, asa cum a obisnuit cu fiecare ocazie.

Articole din aceeasi categorie