20.02.2024
BAFTA 2024! Cel mai bine imbracate staruri pe covorul rosu - FOTO

Duminica, 18 februarie, a avut loc cea de-a 77-a editie a Premiilor BAFTA, la Londra, ocazie cu care am vazut din nou o etalare a celor mai sofisticate tinute alese de staruri.

Vedetele si-au facut aparitia la Royal Festival Hall din Londra pentru BAFTA 2024.

Cea mai importanta seara din calendarul sezonului premiilor din Marea Britanie si-a ales castigatorii, iar publicul a fost incantat cu tinute care mai de care mai sic, din partea starurilor emblematice.

Avand in vedere ca in acelasi timp se desfasoara la Londra si Saptamana Modei, este evident ca in capitala Marii Britanii s-a dat ora exacta in materie de lux, eleganta, rafinament.

In fiecare an, evenimentul de top prezinta momente de neuitat la capitolul moda. Anul trecut, Printesa Kate Middleton, (care nu a participat anul acesta, din motive de sanatate, Printul William a venit singur) i-a incantat deopotriva pe fanii regali si pe fanii modei repurtand o senzationala rochie alba, de la Alexander McQueen, cu o pereche de manusi negre lungi, dramatice, care au creat un contrast sic perfect pentru atmosfera unei asemenea seri magnifice.

In absenta lui Kate, alte staruri au facut aseara spectacol pe covorul rosu. Iata care au fost cele mai sic, potrivit specialistilor de fashion ai publicatiei HELLO!.

Margot Robbie a uimit asistenta cu o rochie bicolora roz-neagra, cu detalii de dantela, manusi negre lungi si un decolteu apetisant.

Dua Lipa a purtat o rochie lunga, rosie, cu aspect plisat, din voal si a fost foarte eleganta cu trena sa.

Florence Pugh

Diva a fost intruchiparea cuvantului glamour, intr-o combinatie de negru si argintiu atat de stilata!

Rosamund Pike

Are sau nu iubita? Marej povesteste despre noua etapa din viata lui: „De asta am decis ca...” - VIDEO

Venita parca din perioada de stil a anilor interbelici, Rosamund Pike a fost ca o gura de aer proaspat la eveniment, intr-o romantica rochie bleu din voal si sandale argintii.

Emily Blunt

De departe una dintre cele mai apetisante vedete, Emily Blunt a uluit in tinuta sa splendida, aurie.

A fost poreclita „cea mai simpatica grasuta de la Hollywood”, iar acum e de nerecunoscut! Cum arata Melissa McCarthy dupa ce a slabit considerabil - FOTO

Frumoasa actrita a purtat cu un aer regal aceasta rochie deosebita, cu aspect brodat si decupaje senzuale in zona abdomenului.

Vera Wang, o emblema a fashion-ului, a fost, de asemenea ravisanta la Premiile BAFTA de anul acesta, cu o tinuta care amintea mult de cea a lui Kate Middleton de anul trecut. Designerul de top a imbracat o rochie alba si manusi negre, lungi.

Articole din aceeasi categorie