24.10.2022
Primele imagini de la filmarile „Doua inimi” cu Iuliana Beregoi in rol principal! Vezi ce le-a atras atentia cel mai mult fanilor - VIDEO

Deja de 3 zile, echipa filmului „Doua inimi” sunt in plin proces de filmare pentru ca in luna decembrie acesta va fi lansat.

„E o frumoasa zi de duminica in care noi filmam toata ziua si toata noaptea. Astazi am inceput mai tarziu, pe la ora 12 pentru ca in prima zi am stat pana la 3 dimineata.”, a mentionat pe pagina sa de Instagram producatoarea peliculei, Alina Todasca.

Si pentru ca internautii asteptau cu sufletul la gura imagini de la fimari, pe pagina „Doua inimi” a fost publicat deja un video cu mai multe secvente ce se vor regasi in film.

Fanii au ramas incantati de ce urmeaza sa vada in curand pe micile ecrane, iar ceea la ce le-a atras cel mai mult atentia este faptul ca la sfarsitul filmuletului s-a lasat de inteles ca Ceanu vrea sa o sarute pe Iuliana.

Lia Taburcean - sedinta foto indrazneata! Vezi cum a pozat interpreta in ultimul trimestru de sarcina - FOTO

„Ammmm...finalul”, „Dar oare ce se intampla la final?”, „La final ce se intampla?”, au scris cativa internauti in sectiunea de comentarii a videoului.

Iuliana Beregoi are peste 1 milion de abonati pe Instagram si este considerata una dintre cele mai talentate interprete din Republica Moldova, dar si de peste Prut. Tanara cantareata a cunoscut popularitate inca de la o varsta frageda.

Fii prietenos cu natura si economiseste bani cu ajutorul scutecelor reutilizabile! Afla de la reporterul PRO TV, Cristina Gonta cat de usor este sa le folosesti si sa le intretii: „Undeva 12 mii de lei ar fi trebuit sa cheltui pana acum” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie