22.09.2022
Primele imagini cu fiul Khloei Kardashian! Vezi cat de fericita este tanara mamica alaturi de nou-nascut - FOTO

La inceputul lunii august a avut loc un eveniment frumos in familia Kardashian-Jenner. Khloe si Tristan Thompson au devenit din nou parinti, de aceasta data a unui baietel care a ajuns pe lume datorita unei mame surogat.

Vedetele nu au iesit in public cu micutul nou-nascut si nu au publicat nici imagini in mediul online cu aceasta. Chiar si asa, recent au aparut pe Web primele poze cu baietelul celor doi.

In cel de-al doilea sezon din show-ul televizat „The Kardashians”, Khloe a aratat tuturor chipul fiului sau.

In filmuletul ajuns viral pe Internet ea isi suna rudele pe FaceTime pentru al aprezenta pe nou membru al familiei. Khloe pare incredibil de fericita.

Depresia postnatala nu a ocolit-o nici pe ea! Katy Black - dezvaluiri neasteptate pe retelele sociale: „Plangeam in fiecare zi si nu intelegeam de ce” - VIDEO

In ciuda faptului ca au devenit de curand parinti, Khloe nu vrea sa se impace cu Tristan. Vedetele s-au despartit in 2019 din cauza ca Tristan a inselat-o.

 Pe langa fiul lor nou-nascut, cuplul mai are o fiica pe nume True.

Natalia Barbu a revenit in Moldova cu o surpriza pentru fanii sai. Afla unde locuieste interpreta de fiecare data cand revine la Chisinau: „Casa in care am trait in ultimii ani din viata mamei nu a fost casa unde am copilarit si cumva a disparut acel loc fizic de casa” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie