24.12.2021
Kim Kardashian l-a prezentat pe noul sau iubit celor patru copii ai sai. „Il adora!”

Kim Kardashian, in varsta de 41 de ani, si-a dus dragostea cu starul SNL, in varsta de 28 de ani, la urmatorul nivel. Cei patru copii ai sai, North, Saint, Chicago si Psalm s-au aratat incantati de noul iubit al mamei lor, relateaza Hollywood Life.

Intre timp, s-a spus ca Pete „nu este ingrijorat” de incercarile recente ale lui Kanye West de a se impaca cu sotia sa instrainata.

Kim si Pete s-au intalnit pentru prima data cand ea a fost gazda emisiunii Saturday Night Live in octombrie si si-au impartasit primul sarut in timp ce camerele rulau in timpul unei schite pe tema lui Aladdin si Jasmine.

Familia Carnat - vacanta de neuitat la munte! Vezi atmosfera de poveste si emotiile intense traite de ei - FOTO/VIDEO

Relatia lor se pare ca merge din ce in ce mai bine, deoarece se spune ca celebra Kim i-a permis lui Pete sa cunoasca cei mai importanti oameni din viata ei.

„Pete i-a cunoscut pe copiii lui Kim si ea i-a prezentat lor drept „prietenul mamei”, a declarat un apropiat pentru Hollywood Life.

„Kim s-a gandit ca a fost foarte dragut felul in care a interactionat cu ei si ca a incercat sa-i faca pe copiii ei sa rada si sa zambeasca la fel cum ii face pe toti cei pe care ii intalneste!”, a adaugat acesta.

Sarbatoare cu fast in familia Ballerini - Iris, mezina a implinit 6 ani! Vezi ce vedete au fost prezente la petrecerea de aniversare - FOTO/VIDEO

Urmeaza un alt pas important pentru cuplu, deoarece publicatia a raportat anterior ca Kim a cunoscut-o pe mama lui Pete, Amy, in timpul calatoriei ei la New York.

A mers foarte bine”, a declarat o sursa pentru presa.

Articole din aceeasi categorie