25.05.2023
A slabit cu 8 kilograme in mai putin de o luna! Vezi cum ii reuseste Serafimei Moraru sa tina regim in cadrul proiectului iSanatate: „Eu ma vad in oglinda si inteleg ca se poate mai bine” - VIDEO

Toata lumea vorbeste ca Serafima Slabeste. Afla de la O Seara Perfecta: Vlada Mardari, Olesea Cechir si Serafima Moraru, ce proiect minunat au organizat.

Serafima Moraru este protagonista proiectului „Serafima Slabeste”, fiind intrebata de ce si-a propus sa slabeasca, aceasta a marturisit: „Slabesc pentru ca sa arat bine, sa fiu sanatoasa, sa fiu increzuta in mine si sa ajung la Everestul meu.”

Lumea mai putin vorbeste si povesteste despre procesul de slabire, mai multi deja discuta dupa ce au parcurs aceasta cale, insa cele trei fete sunt deschise si spun despre tot procesul. 

Bomba muzicala! Satoshi si Carla's Dreams au lansat piesa „Noaptea Pe La 3”. In cateva ore melodia a adunat peste 40 de mii de vizualizari - VIDEO

Fiind intrebate de unde si cum a inceput aceasta idee, Vlada Mardari a spus: „Noi, cu Olesea mai de mult discutam despre ideea ca ar fi foarte frumos sa avem in emisiune o protagonista pe care sa o ajutam sa ajunga la rezultatul dorit, la forma dorita. Aveam ideea aceasta cam de un an, daca nu mai mult, dar niciodata nu gaseam persoana potrivita si uite ca am gasit-o pe Serafima.”

„Vroiam cumva sa introducem in emisiune un proiect uman, in care sa fie o persoana pe care noi sa o ajutam si in final sa avem si un rezultat. Noi aveam in plan sa facem un proiect de sabire, iar Serafima a fost norocoasa.”, a adaugat Olesea Cechir.

Vlada Mardari a afirmat:„Serafima a fost norocoasa caci noi eram in cautare si noi suntem norocoase ca ea si-a dorit sa faca parte din acest proiect, pentru ca de fapt a coincis si cu scopul ei personal de a slabi.”

„Aveam o discutie cu Olesea, lucram in aceeasi redactie si ii spuneam ca mi-as dori, am motivatie serioasa si as vrea sa incep un asemenea proiect. Olesea mi-a spus: „Wow, super, noi cu Vlada de mult cautam o persoana care sa-si doreasca sa se implice intr-un asemenea proiect. Si iata am ajuns la proiectul Serafima Slabeste de la iSanatate.”, a marturisit Serafima despre cum a inceput totul.

Are 45 de kilograme si poarta marimea XXS! Mariana Mihaila a dezvaluit secretul siluetei sale: „Nu fac sport. Am noroc de...” - VIDEO

Fiind intrebata protagonista cand s-au adunat toate aceste kilograme, aceasta a relatat: „Am inceput sa adaug kilograme in perioada adolescentei, undeva la 14 - 15 ani am inceput sa ma dezvolt si efectiv am inceput sa adaug, dar sa adaug brusc. Aveam undeva 40 - 45 de kilograme si am ajuns la 60 in mai putin de o luna. Iar de atunci treptat tot adaugam, incercam dar nu prea aveam motivatie, nu aveam putere sa ma mentin. Era o saptamana, dupa care renuntam si cred ca renuntam din nou daca nu erau fetele cu propunerea, fiindca, monitorizarea pe care o am zilnic, foarte mult ma motiveaza si ma ajuta ca sa ajung la kilogramele pe care mi le doresc.”

„A decide sa slabesti nu e atat de simplu, noi des ne propunem de luni sau dau jos acele kilograme, dar cand iti setezi un scop de a slabi un numar mai mare de kilograme trebuie sa ai curaj, trebuie sa iti asumi ca va fi o cale destul de lunga. Faptul care ma bucura foarte mult este ca Serafima e foarte deschisa sa vorbeasca despre asta, sa apara in fata camerelor, sa fie filmata si imi dau seama ca trebuie sa treci niste bariere psihologice. Trebuie sa ai incredere in tine, sa ai curaj ca sa faci acest pas.”, a povestit Vlada Mardari.

Serafima a marturisit ca i-a fost greu pentru inceput sa se vada la televizor. „Mereu ma uitam in oglinda si spuneam ca eu ma iubesc asa cum sunt, aveam perioade cand simteam ca aveam nevoie sa fac schimbari, dar pe urma ele treceau cand intelegeam cat e de complicat. Acum a fost greu sa ma vad la televizor si sa inteleg ca aici iata e minus, acolo e minus, dar o sa facem ca intr-un final sa fie un plus. Am 18 ani si pe 1 iunie implinesc 19.”

A primit un cadou emotionant de la fiul sau! Diana Ballerini, in culmea fericirii la cei 37 de ani: „Am plans in hohote” - VIDEO

Serafima are deja si rezultate destul de frumoase, Olesea a povestit: „Serafima urmeaza un regim alimentar pesonalizat, intocmit de mine pentru ea in functie de nevoile ei calorice, nutritive. Totodata am calculat si cantitatea de apa pe care trebuie sa o consume individual. Are si un program de luare a meselor in functie de regimul ei zilnic si in mai putin de o luna avem minus 8 kilograme si multi centrimeri in minus. E un rezultat de prima luna, pentru ca ulterior o sa fie rezultatul asa in medie un kilogram pe saptamana, in functie de cat de disciplinata o sa fie Serafima. Dar o sa mergem cu un pas de 5/6 kilograme pe luna si asta oricum e bine.”

Protagonista isi doreste sa isi atinga scopul si sa ajunga la 60 - 65 de kilograme. „Vreau sa ajung la 60 - 65 de kilograme, dar deja ma gandesc daca o sa fie totul asa cum a inceput sper sa ajung l a mai putine.”

A facut cursuri de perfectionare mai neobisnuite! Cosmetologul Ala Manoli: „Este ceva foarte important si profund pentru un specialist care injecteaza” - VIDEO

Fiind intrebate daca exista unele riscuri ca sa slabesti 8 kilograme timp de o luna, Olesea a marturisit: „Pana cand nu exista nici un risc pentru ca noi am slabit aceste 6 kilograme in prima saptamana pe contul excesului de apa pe care il avea in organism, din cauza alimentatiei dezechilibrate. Ulterior noi am slabit un kilogram, un kilogram jumatate pe saptaman ceea ce este sanatos, echilibrat si recomandat. Am limitat consumul de carbohidrati simpli, am introdus grasimi si proteine sanatoase, i-am echilibrat consumul de apa si cam asta a fost.”

Fiind intrebata care a fost momentul cand aceasta a decis sa slabeasca, dar si cine o motiveaza s slabeasca, Serafima a dezvaluit: „Eu ma vad in oglinda si eu inteleg ca se poate mai bine. De asemenea si viitorul meu sot, fiindca urmeaza sa am o nunta, la fel ma motiveaza, el este pe un regim sanatos de viata, permanent ma ia la alergat, cu bicicleta, alimentatia la noi practic mereu e sanatoasa. Cea mai complicata a fost prima saptamana, cand ai un regim de viata nesanatos, e foarte gru sa treci la unul echilibrat cu mese la ora. Eu foarte mult gatesc ca sa pot sa am la fiecare ora stabilita cate o masa. Initial era foarte greu sa ma deprind ca trebuie sa gatesc pentru fiecare masa ceva separat.”

Olesea a mentionat ca: „Serafima urmeaza acest regim in stricta monitorizare de catre mine, imi transmite poze de la fiecare masa, in asa fel ma sigur ca ea se tine de regim.”

Fetele sunt un trio energic, care au un scop comun si asta o sa dea rezultate frumoase nu doar in kilograme dar si in relatia lor ulterioara.

Cine este vaduvul Tinei Turner, barbatul german care a facut-o fericita la sfarsitul vietii?

Articole din aceeasi categorie