25.05.2023
Marcela Paladi - video de peste jumatate de milion de vizualizari: „Cat de mult te poate schimba un an...” - VIDEO

Mai nou, Marcela Paladi, tanara care a ramas fara picioare in urma unui grav accident produs pe Viaduct, si-a facut cont pe TikTok.

Chiar daca a reusit pana acum sa posteze acolo doar doua video-uri, acestea sunt deja intens vizualizate si apreciate.

Cel mai nou filmulet care a fost publicat cu doar 21 de ore in urma a adunat deja peste 700 de mii de vizualizari si 50 de mii de like-uri.

Are 45 de kilograme si poarta marimea XXS! Mariana Mihaila a dezvaluit secretul siluetei sale: „Nu fac sport. Am noroc de...” - VIDEO

Clipul este format din doua parti. Prima parte a fost filmata acum un an, in 2022, iar alta in 2023.

„How much a year can change you…”, in traducere din engleza: „Cat de mult te poate schimba un an...”, a scris Paladi in descrierea video-ului.

Comentariile internautilor nu s-au lasat nici ele intarziate: „Marcela, ai transmis atatea emotii multora, Am zis ca daca aceasta fata poate zambi la cat o doare si prin ce trece atunci de ce noi sa fim tristi.”, „Asta inseamna sa fii o persoana puternica.”, „Atata putere intr-un om, nu orice om, o femeie superba, te imbratisez cu drag”.

Pe data de 6 februarie Marcela a devenit victima unui grav accident produs pe bulevardul Dacia din capitala. Tanara a ramas fara picioare. A suportat doua interventii chirurgicale si urmeaza luni intregi de reabilitare.

TOP 10! Vezi cele mai memorabile look-uri pe care le-a purtat de-a lungul anilor Naomi Campbell - FOTO

Articole din aceeasi categorie