04.04.2022
Primarul unui oras din Rusia i-a invitat pe bloggerii de pe Instagram sa munceasca in orasul sau: „Avem posturi de maturatori si mai este nevoie de oameni care sa tunda iarba. Sunteti asteptati!” - FOTO/VIDEO

Primarul orasului Kuban Timasevsk pe nume Nikolai Panin „a intins o mana de ajutor” bloggerilor rusi care, dupa ce si-au pierdut vizibilitatea pe Instagram, au ramas fara munca. Politicianul i-a invitat pe tineri la munca fizica si le-a sugerat ca vor obtine o experienta de neuitat. 

Potrivit lui Panin, orasul sau are nevoie de lucratori competenti si dornici de munca. Declaratia corespunzatoare a fost facuta pe canalul sau de Telegram.

Cinematografele din Rusia vor difuza videoclipurile realizate de bloggerii rusi! Autoritatile promit ca influencerii isi vor asigura vizibilitatea si influenta, iar oamenii vor fi la fel de multumiti - FOTO

"In sprijinul bloggerilor! Avem nevoie de brate de munca. Avem posturi de maturatori si mai este nevoie de oameni care sa tunda iarba” , a scris primarul.

El a inregistrat de asemenea si un mesaj video in care i-a indemnat pe fostii bloggeri sa revina la realitate si le-a spus ca le ofera cele mai solicitate posturi vacante din oras. 

Ulterior, acesta a precizat ca se refera la „proprietari de site-uri semnificative din punct de vedere social”, si nu la pagini comerciale ale magazinelor si a altor unitati importante. 

Pe 14 martie Roskomnadzor a blocat reteaua de socializare Instagram in Federatia Rusa. Potrivit estimarilor, peste 1000 de bloggeri milionari si-au pierdut locul de munca. Atunci influencerii din Federatia Rusa au inceput sa se planga, la propriu, ca viata lor dupa sanctiunile occidentale s-a transformat in cosmar. 

De pe scena - pe front! Interpretul Max Barskih s-a alaturat armatei ucrainene si este gata sa isi apere tara: „Cine s-ar fi gandit ca voi ajunge aici?” - VIDEO

Totodata Consiliul Bloggerilor din Rusia cere compensatii de la Meta in favoarea bloggerilor si antreprenorilor afectati de disparitia retelei din Rusia. Valoarea prejudiciului, in opinia lor, este de 1 miliard de dolari. Scrisoarea de plangere a fost trimisa de fondatoarea acestui consiliu, Valeria Ritvina. In scrisoare sunt si alte cerinte precum cererea de a fi facute scuze publice cetatenilor rusi.

Articole din aceeasi categorie