04.04.2022
De pe scena - pe front! Interpretul Max Barskih s-a alaturat armatei ucrainene si este gata sa isi apere tara: „Cine s-ar fi gandit ca voi ajunge aici?” - VIDEO

Max Barskih s-a alaturat Fortelor Armate ale Ucrainei. Interpretul ucrainean a postat pe retelele de socializare anuntul despre decizia sa. 

„De maine am sa incep pregatirile. Cine s-ar fi gandit ca voi ajunge aici? Acum o luna, tineam in mana microfonul, iar acum totul s-a schimbat”, a spus Max. 

Potrivit muzicianului, dupa doua saptamani de pregatire, va merge in zona principala a razboiului. 

Ekaterina Andreeva a criticat dur jurnalistii rusi si propaganda din mass-media. Prezentatoarea TV considera ca e important sa ascultam opiniile ambelor parti - FOTO

Interesant este faptul ca artistul a vorbit in limba ucraineana - cu mici greseli. Inainte de asta, el prefera sa vorbeasca cu fanii sai doar in limba rusa. 

„Dupa ce a vorbit despre razboi, Max Barskih a primit multa critica nu doar din partea Rusiei, ci si din partea Ucrainei, pentru ca nu isi cunoaste limba materna. Max si dintii lui sclipitor de albi acum merg la razboi”, au comentat internautii. 

„Dansatorii rusi” au devenit ucraineni la Galeria Nationala din Londra dupa ce pictura lui Degas a fost redenumita. „Am considerat un moment oportun sa actualizam titlul tabloului pentru ca acesta sa reflecte mai bine tema picturii” - FOTO

In noiembrie 2021, la MTV Europe Music Awards, Barskih a primit un premiu pentru cel mai bun interpret rus.

Inca de la inceputul razboiului din Ucraina, cantaretul a spus ca este impotriva rusilor. In martie, el a interzis difuzarea melodiilor sale in Rusia si a anulat toate concertele care trebuiau sa urmeze in aceasta tara, refuzand sa restituie banii spectatorilor care deja au procurat bilete. 

Pe langa Max Barskih, in randurile Fortelor Armate ale Ucrainei s-au alaturat si alte celebritati ucrainene, inclusiv solistul grupului Boombox Andriy Khlyvnyuk.

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie