23.08.2022
„Prima vacanta in patru!” Katalina Rusu a mers in Turcia impreuna cu familia sa: „Este foarte frumos aici unde suntem” - FOTO/VIDEO

Interpreta din Moldova, Katalina Rusu in varsta de 33 de ani, a mers in vacanta, in Turcia, impreuna cu sotul si cei doi copii ai sai. Vedeta a publicat pe pagina sa de Instagram o serie de InstaStories. 

Dimineata sa de ieri a inceput altfel. Interpreta a publicat in InstaStories micul sau dejun, care consta din multe delicii turcesti. Aceasta a scris „Dimineti” si a adaugat un emoji. 

Sotii Maxian se bucura la maxim de vacanta din Santorini! Vezi peisajele uimitoare, dar si ipostazele surprinzatoare in care a pozat Tatiana - FOTO/VIDEO

In urmatoarele filmulete, Katalina Rusu a venit cu un mesaj pentru toti fanii sai, care asteapta cu nerabdare cat mai multe fotografii din vacanta sa. 

„Buna Instagram! Iata-ne ajunsi la mare, pentru prima data cand mergem in patru undeva. Poze nu stiu daca vor fi multe, deoarece este mai complicat sa reusesti sa faci poze, sa ai grija de toata lumea si sa mai si te odihnesti”, a afirmat interpreta.„Este foarte frumos aici unde suntem, este foarte cald. Si apa la fel este calda si in mare si in piscina”, a adaugat vedeta. 

De asemenea, Katalina Rusu a mentionat ca va reveni cu mai multe detalii despre vacanta sa un pic mai tarziu. Aceasta le-a dorit tuturor celor care se odihnesc sa aiba parte de o vacanta frumoasa. „Vacanta frumoasa noua si vacanta frumoasa tuturor”, a concluzionat artista. 

Katalina Rusu este o interpreta si model din Republica Moldova. Este casatorita cu Andrei Croitoru. Cei doi au impreuna doua fetite, Melissa si Mia.

Fiica cea mica a Ellei Chistol a implinit 4 ani! Vezi mesajul emotionant pe care l-a transmis bloggerita Emmei - FOTO

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie