23.08.2022
Fiica cea mica a Ellei Chistol a implinit 4 ani! Vezi mesajul emotionant pe care l-a transmis bloggerita Emmei - FOTO

Recent, in familia bloggeritei Ella Chistol a avut loc un eveniment important. Fiica sa cea mai mica a fost omagiata.

Cu ocazia aniversarii, Ella a publicat un mesaj pe Instagram in care a povestit ce calitati poseda fetita sa. „La multi ani Emma, astazi implinesti 4 anisori. Esti deosebita, esti desteapta, frumoasa, carismatica, smechera. Fii sanatoasa si fericita, viata mea.

De asemenea aceasta a adaugat: „Cu tine savurez din plin maternitatea, cu tine m-am maturizat si eu, cu tine am invatat sa iubesc la infinit. Emma, cu cata dragoste pronunt de fiecare data acest nume, tu la sigur simti cat de tare te iubesc.”

Totodata bloggerita a postat si cateva imagini in care o tine in brate pe Emma.

Si urmaritorii Ellei au felicitat-o pe micuta Emma: „La multi ani!”, „La multi ani, Emma! Sa fiti sanatosi cu totii!”, „La multi anisori, Emma care e problema”, „La multi ani fericiti, Emulea crasatulea!”, „La multi ani frumoasi, papusica.”

Sotii Maxian se bucura la maxim de vacanta din Santorini! Vezi peisajele uimitoare, dar si ipostazele surprinzatoare in care a pozat Tatiana - FOTO/VIDEO

O femeie a aflat ca are cancer mamar in stadiul patru la opt luni de cand medicii au trimis-o acasa: „Mi-au spus ca sunt prea tanara!” - VIDEO

Ella Chistol este o bloggerita din Republica Moldova. De-a lungul timpului femeia a adunat o comunitate de peste 176.000 de urmaritori, iar zilnic distribuie momente din viata sa de mama, femeie si bloggerita.

Articole din aceeasi categorie