23.08.2022
Sotii Maxian se bucura la maxim de vacanta din Santorini! Vezi peisajele uimitoare, dar si ipostazele surprinzatoare in care a pozat Tatiana - FOTO/VIDEO

Dupa o perioada extrem de stresanta si solicitanta, Ilie si Tatiana au ajuns la o destinatie de vis din Grecia, acolo unde urmeaza sa isi petreaca in doi vacanta. Afla in articolul de mai jos mai multe detalii. 

Tatiana Maxian si sotul ei Ilie au mers intr-o vacanta de vis in Santorini. Cei doi au parte de o escapada romantica, intrucat vacantele sunt terapia de care periodic au nevoie. 

Bineinteles, indata ajunsi sotii Maxian nu au rezistat tentatiei de a se fotografia in peisajul incredibil oferit de Santorini, ba chiar mai mult de atat, acestia au mai si facut content pentru pagina lor de TikTok.

„Am ajuuuns, unde se spune ca sunt mai multe biserici decat case, mai mult vin decat apa, mai multi magari decat barbati! Cine si-a dat seama unde? Exact! SANTORINI! Inca nu-mi cred ochilor, ce frumusete este aici. Doamne, cred ca e raiul pe pamant. Copilul din mine sare in sus de fericire, e pur si simplu fenomenal. Contrastul acesta dintre alb si albastru, specific Grecilor, aici este accentuat la maxim. Insula ne-a primit foarte calduros, am reusit si sa vedem cel mai deosebit apus”, a anuntat Tatiana. 

La doar 23 de ani, Alexandra este prima femeie pilot din Republica Moldova! Afla povestea sa, dar si motivul pentru care tanara a ales sa ramana in tara pentru a profesa - FOTO

Desi preconizau ca in prima zi sa stea acasa pentru un respiro, n-a fost sa fie pentru ca Ilie si Tatiana totusi au luat o masina in chirie si au pornit sa exploreze orasul.

Acestia au ramas profund impresionati de splendoarea insulei, dar n-au fost prea incantati in schimb de aglomeratia pe care au simtit-o pe tot parcursul plimbarii lor.

Horoscop 23 august 2022. Zodiile care vor face o investitie majora

Si fanii acestora au ramas impresionati de sejurul lor si au tinut sa ii felicite: „Sa aveti o vacanta placuta si ne uitata. E adevarat ca in Grecia sunt foarte multe si frumoase locuri!!!/ O frumusete rara de fata ce esti tu Tanea.”, au comentat oamenii. 

 

Litoralul Marii Egee adaposteste una dintre cele mai romantice destinatii de vacanta. Santorini este ideala pentru o luna de miere incarcata cu multa dragoste si pasiune, fiind stropita din belsug cu ape de un albastru fascinant si mangaiata de cel mai negru nisip. 

The most beautiful place in the world? Santorini? Possibly!
Santorini: Beauty, History and Undeniable Charm | aTRAVELthing.com

Tatiana Maxian este sotia interpretului Ilie Maxian. Aceasta este o bloggerita cu aproape 150 de mii de urmaritori pe Instagram. Tanara este mama a trei copii minunati: Riana, Ianis si Ilie. 

Articole din aceeasi categorie