22.02.2022
Prima persoana din lume care a ajuns la 400 de milioane de fani pe Instagram: „Wow, ce numar! Va multumesc din toata inima” - VIDEO

Cristiano Ronaldo a devenit prima persoana din lume care a depasit cifra de 400 de milioane de fani pe Instagram. Este in acest moment cel mai urmarit pe aceasta retea de socializare. Iar starul de la Man United  le-a multumit pentru asta admiratorilor sai fideli. Superstarul portughez tinteste acum jumatatea de miliard!

Atacantul in varsta de 37 de ani a postat un videoclip pe platforma, pentru sustinatorii sai.

In postarea sa, Ronaldo a spus: „Salut, 400 de milioane. Uau, ce numar. Acum pot spune Siuuu! Ei bine, este fantastic, ce moment pentru mine. Fara voi acest lucru nu ar fi posibil. Asa ca, din adancul inimii mele, va multumesc. Continuati tot asa! Imi voi impartasi viata cu voi, toate lucrurile, pentru ca meritati asta. Deci va multumesc foarte mult.”

Ronaldo, care a mai jucat pentru Real Madrid, Juventus si Sporting Lisabona, intr-o cariera uluitoare de 20 de ani, este cu 92 de milioane de urmaritori in fata celei de-a doua cea mai urmarita persoana pe Instagram, modelul american si personalitatea TV Kylie Jenner.

Cum sa porti blugii in aceasta primavara! Inspira-te de la vedetele si bloggeritele internationale - FOTO

Pe trei se afla rivalul sau de lunga durata la Balonul de Aur, Lionel Messi.

Stiai ca Ilie Maxian are un baiat de 16 ani? Ce spune interpretul despre prima lui casnicie: „M-am insurat la 19 si peste cateva zile am implinit 20 de ani” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie