22.02.2022
Stiai ca Ilie Maxian are un baiat de 16 ani? Ce spune interpretul despre prima lui casnicie: „M-am insurat la 19 si peste cateva zile am implinit 20 de ani” - VIDEO

Ilie Maxian este casatorit de 11 ani cu Tatiana Maxian, insa acesta a mai avut o casnicie anterioara. Invitat in cadrul emisiunii O Seara Perfecta interpretul a povestit despre aceasta experienta.

Invitati in platoul serilor perfecte, sotii Maxian au interpretat noua lor piesa, „Popolam”. 

Ilie a povestit ca lor le place muzica moderna, insa la evenimentele private totusi sunt mai intrebate piesele populare. „Uite ca la evenimentele noastre private chiar daca se canta piese moderne vin cei mai in varsta si spun ca aici nu-i discoteca. Hai ca cantam ceva popular.”

22.02.2022 - moment de cotitura pentru soarta! Numerologul Ala Andon iti spune cum te poate influenta aceasta zi, dar si practicile pe care trebuie sa le faci - VIDEO

Filmarile pentru videoclip au avut loc in Dubai. Cei doi au vrut sa imbine utilul cu placutul, sa se odihneasca si sa filmeze videoclipul, insa pana la urma acest lucru nu s-a intamplat. „Am filmat toate cele 7 zile.”, a mentionat Tatiana.

Au ales drept locatie Dubaiul deoarece videograful a fost de parere ca acest videoclip va arata perfect anume in pustiu.

Sotii Maxian au avut mai multe tinute pentru videoclip. Ele au fost cusute timp de aproximativ 2 luni. „Undeva in jur de doua luni au fost cusute tinutele.”

Horoscop 22 februarie 2022. Zodiile care vor avea parte de un castig financiar neasteptat

Una din tinute era destul de provocatoare, insa Tatiana nu se sfieste sa poarte astfel de haine deoarece sotul ii permite acest lucru. „Trebuie sa arati si bine. Eu nu vad ceva exagerat asa ca ma simt ok.”

Pentru a-si mentine un corp intr-atat de frumos Tatiana face sala, insa cu pauze. „Nu dispun mereu de timp pentru sala, insa alimentatia ma stradui sa fie corecta. La inceput era foarte greu sa intru in acest ritm, dar daca tu faci o deprindere mai apoi este mai usor.”

Ilie si Tatiana Maxian au inchiriat si o masina fiind in Dubai. Este vorba despre un Mclaren. Chiria unei astfel de masini pentru o zi este de 750 de euro. De asemenea, filmand videoclipul, cei doi au primit si o amenda de 250 de euro. „Au spus ca am parcat fara motiv. Cand am vrut sa dam masina am vazut online ca avem o amenda.”, a povestit Ilie.

Kylie Jenner are 15 masini, de 6 milioane $. Cum arata colectia de lux

Cand s-au casatorit, Tatiana avea 21 de ani, iar Ilie 27 si era deja la a doua casnicie. El a povestit ca are un baiat din prima casatorie care are deja 16 ani si invata la un colegiu de business din Chisinau. „M-am insurat la 19 si peste cateva zile am implinit 20 de ani. Lumea imi spunea ca sunt inca un copil. Am fost impreuna patru ani, insa doi din ei eram deja la Moscova.”

„Eu stimez foarte mult relatia lor de tata-fiu. Ma bucur foarte mult pentru relatia lor.”, a adaugat Tatiana.

Articole din aceeasi categorie