22.02.2022
Cum sa porti blugii in aceasta primavara! Inspira-te de la vedetele si bloggeritele internationale - FOTO

Pentru ca blugii sunt cel mai indispensabil articol vestimentar din garderoba oricarei femei trebuie sa stii cum sa-i combini corect in dependenta de sezon. Vezi mai jos cu ce recomandari vin vedetele si bloggeritele la acest capitol.

Blugii clasici - fiecare fashionista ar trebui sa aiba acesti blugi in garderoba sa. Ei trebuie sa fie fara elemente decorative, iar talia inalta constituie un avantaj. Ei se potrivesc perfect look-ului casual, dar si unuia ceva mai oficial.

Blugii suflecati au ramas in trend. Toate vedetele de la Hollywood au purtat acest model, de la Cameron Diaz si Kate Moss pana la Johnny Depp. Ei se potrivesc cel mai bine cu tocuri, dar pot fi combinati si cu o talpa plata. In prezent designeri ca Victoria Beckham, Marc Jacobs si Jonathan Anderson recomanda cu incredere blugii respectivi.

Jennifer Aniston, disperata ca secretele din casnicia cu Brad Pitt ies la iveala

Blugii bagati in cizme sunt un must have al sezonului. Principalul lucru este sa alegi cizmele potrivite.

In trend nu sunt doar blugii albastri. Cei albi sunt la fel de stilati, insa ei necesita o ingrijire cu mult mai delicata. Acest model aminteste de estetica anilor 70. Ei pot si combinati cu bluze, pulovere si pantofi.

Conchita Wurst a devenit Tom! Vezi cat de chipes arata acum barbatul - FOTO

Blugii rupti adauga un pic de grunge oricarui look. Acesti pantaloni cu siguranta iti vor sublinia perfect silueta.

O noua premiera! Dara a lansat „Umbra Ta” - o piesa despre dragoste: „ Stau si astept. Am emotii”- VIDEO

Articole din aceeasi categorie