03.10.2022
Prima imagine cu Victoria Beckham si nora sa, dupa ce s-a scris ca cele doua nu se suporta

Nicola Peltz (27 de ani) s-a casatorit cu Brooklyn (23 de ani), fiul Victoriei (48) si al fostului fotbalist David Beckham (47 de ani), in primavara acestui an.

Victoria Beckham a postat o imagine in care apare si Nicola Peltz

Ulterior, au aparut informatii conform carora Victoria Beckham si nora ei, Nicola Peltz, nu se suporta.

Este un mic invingator! Micutul Robert caruia i-a fost administrat cel mai scump vaccin din lume de 2 milioane de dolari, a implinit 3 anisori! Vezi cum si-a sarbatorit baietelul ziua de nastere - FOTO

Familia Beckham a fost prezenta la Paris Fashion Week, la finalul saptamanii trecute. Victoria Beckham a postat, pe Instagram, o imagine in care apar sotul ei, David, fiica lor, Harper, fiii Cruz, Romeo si Brooklyn, dar si Nicola Peltz, scrie Hello Magazine.

vicky

Alaturi de imaginea de mai sus, Victoria Beckham a postat si mesaul "Va iubesc pe toti foarte mult!".

Aceasta este prima imagine in care apar impreuna Victoria Beckham si Nicola Peltz, dupa ce presa din Marea Britanie a scris, in mai multe randuri, despre tensiunile care ar exista intre cele doua.

Conform jurnalistilor britanici, "ruptura" ar fi aparut dupa ce tanara a refuzat sa poarte la nunta rochia pe care Victoria Beckham o crease special pentru ea.

Iti topeste inima! Patrick Hanganu a publicat un video induiosator cu fiul lui - VIDEO

Intr-un interviu acordat recent publicatiei Variety, actrita americana in varsta de 27 de ani a afirmat ca nu exista niciun fel de disensiuni in familie.

Articole din aceeasi categorie