08.06.2023
Prima ei piesa are peste 100 de mii de vizualizari! Fata cu acordeonul, Reghina-Alexandrina: „A fost o combinatie din inspiratie, dar si munca cu profesoara mea” - VIDEO

Fata cu acordeonul, asa era data trecuta cand a fost in cadrul emisiunii O Seara Perfecta. Ieri Reghina-Alexandrina a revenit cu un nou videoclip, la un alt instument.

Munca fetei cu acordeonul are roade frumoase: „Data trecuta am fost in vizita cu piesa „Tata, tata”, care la momentul respectiv are peste 100 de mii de vizualizari. Iar acum venim cu o noutate muzicala. Instrumentul care se asociaza cu mine este acordeonul, de 12 ani fac si pianul. Aceasta piesa a fost cea cu care m-a pregatit profesoara mea de pian, la examenul de bacalaureat la pian. Mie tare mi-a placut aceasta piesa pentru ca este ceva deosebit si foarte mult mi-am dorit sa-mi maresc portofoliul. A fost o combinatie din inspiratie, dar si munca cu profesoara mea”.

Lansare de film la Presedintie! Sefa statului, Maia Sandu, a venit la premiera: „Abia dupa proiectie am aflat ca e in sala...” - FOTO

Reghina Alexandrina a spus de ce este nevoie de un videoclip la o piesa, dar si cat costa acesta: „Este nevoie de un videoclip, deoarece, oamenii trebuie sa cunoasca, sa vada acest material, pentru ca traim in secolul 21 si portofoliul este on-line. De obicei nu vorbesc despre cifre, pentru ca sunt proiecte foarte si foarte mari. La acest proiect noi avem vestimentatie, make-up, locatie, videograf, fotograf si deja aparatura, lumini, fum si asa mai departe. 1000 de euro a costat”.

Instrumentista a marturisit de ce sunt importante studiile: „Ieri am avut a doua sesiune, vineri limba romana si ieri limba rusa. E o experienta care maturizeaza studentii. Nu trebuie sa avem nici o frica, dar sa ne pregatim. Treuie sa fim mandri de toti anii pe care i-am petrecut la liceu. Studiile sunt importante si este posibil sa faci bani, sa te intretii din mai multe domenii. Oamenii te iau in seama cand tu prestezi un serviciu calitativ”.

Fostul ei sot a plans cand a aflat ca a ramas fara picioare! Marcela Paladi, sincera dupa divort: „I-am spus sa isi refaca viata, iar el a acceptat...” - FOTO

„Domeniul inca il aleg. Noi suntem generatia care are o multime de posibilitati, dar aceasta ne face sa fim si putin mai agitati. Este intre jurnalism, relatii internationale si conservator. Jurnalism pentru ca este comunicare”, a explicat Regina Alexandrina despre studiile superioare pe care urmeaza sa le imbratiseze.

Instrumentista a mentionat ca este activa pe retelele de socializare:  „La momentul respectiv sunt mai activa pe Instagram, acolo oamenii vad ceea ce e legat de bacalaureat, de serviciile pe care le prestez ca profesoara de pian si de acordeon, serviciile legate de magazinul meu on-line. Pe YouTube sunt toate piesele mele in intregime”.

Cum a aflat sotia lui Arnold Schwarzenegger ca actorul are un fiu secret cu menajera: „Apoi am spus adevarul..”

„Am facut un curs de moderator la evenimente anul trecut, m-am inspirat de la o doamna care face acest lucru de 30 de ani. Acum fac surprize la domiciliu si moderez evenimente. Primu eveniment a fost un concert cu muzica clasica. Nu putem sa mizam doar pe evenimente culturale, nuntile si cumetriile tot sunt o experienta”, a mai spus Regina Alexandrina.

De asemenea, fata cu acordeonul a marturisit ca studiile in domeniul muzical au calit-o: „Daca nu avea sa fie muzica, nu stiu cat de descurcareata as fi fost. Asta te invata sa fii rezistent la critica, sa fii rezistent la emotii, foarte multe te invata”.

Articole din aceeasi categorie