08.06.2023
Cum a aflat sotia lui Arnold Schwarzenegger ca actorul are un fiu secret cu menajera: „Apoi am spus adevarul..”

Arnold Schwarzenegger a facut o serie de marturisiri in documentarul despre viata sa, intitulat „Arnold”. Actorul in varsta de 75 de ani a atins un subiect sensibil si a vorbit despre momentul in care fost nevoit sa recunoasca in fata sotiei sale ca are un fiu secret dupa aventura cu menajera familiei. 

Arnold Schwarzenegger si Maria Shriver au divortat oficial in 2021, insa erau separati inca din anul 2011. Divortul legendarului culturist s-a intins pe 10 ani, motiv pentru care este considerat „cel mai lung divort din istorie”.  

Fostul ei sot a plans cand a aflat ca a ramas fara picioare! Marcela Paladi, sincera dupa divort: „I-am spus sa isi refaca viata, iar el a acceptat...” - FOTO

In timpul casniciei, Arnold a avut o aventura cu menajera Mildred Baena, din care a rezultat un fiu. Este vorba despre Joseph Baena, tanarul de 25 de ani care calca pe urmele tatalui si este pasionat de culturism.

Arnold i-a spus sotiei sale despre Joseph in anul 2011, in timpul unei sedinte de consiliere matrimoniala. 

Angelina Jolie, schimbare radicala de look. S-a intors la parul blond si pare cu 10 ani mai tanara

In documentarul „Arnold", acesta isi aminteste ca consilierul lor i-a pus o intrebare „foarte specifica" la cererea sotiei sale de atunci.

Vrea sa stie daca esti tatal lui Joseph", a spus consilierul. 

„Am crezut ca mi s-a oprit inima. Si apoi am spus adevarul… Da, Maria. Joseph este fiul meu". Actorul a marturisit ca fosta sa sotie a fost „distrusa” si ca familia lui a suferit enorm. 

Arnold a continuat sa explice ca, dupa aventura din 1996, nu a crezut initial ca este tatal lui Joseph, deoarece Mildred era casatorita cu Rogelio Baena la acea vreme.

„La inceput chiar nu am stiut. Dar cu cat crestea mai mult, cu atat imi era mai clar acest lucru”, a mai spus actorul.

Arnold Schwarzenegger s-a casatorit cu Maria Shriver in anul 1986. Cuplul are patru copii: fiicele Katherine si Christina si doi fii: Patrick si Christopher. Cel din urma s-a nascut cu doar cateva zile inainte de Joseph, fiul lui Arnold din relatia cu menajera familiei. 

„Divortul a fost foarte, foarte dificil la inceput. In cele din urma, mergi mai departe… Ea si cu mine suntem foarte buni prieteni acum si suntem foarte mandri de modul in care ne-am crescut copii”, a adaugat Arnold, potrivit Page Six. 

Articole din aceeasi categorie