07.06.2023
Fostul ei sot a plans cand a aflat ca a ramas fara picioare! Marcela Paladi, sincera dupa divort: „I-am spus sa isi refaca viata, iar el a acceptat...” - FOTO

Marcela, tanara care a ramas fara picioare in urma unui grav accident de pe Viaduct, a publicat raspunsuri la cele mai des intalnite intrebari pe care i le ofera internautii.

Marcela Paladi a fost sincera pe Instagram si a marturisit ca fostul ei sot a vizitat-o in spital: „A plans 15 minute, a baut cu prietenii, m-a vizitat o data si atat”.

Protagonista proiectului „Serafima Slabeste” s-a apucat de sport! Vezi cum ii reuseste acesteia sa scape de kilogramele in plus cu ajutorul antrenamentelor in parc - VIDEO

De asemenea, victima accidentului de pe Viaduct a povestit cum a luat decizia de a divorta: „Ar fi fost mult mai dureros daca nu o faceam. Nu puteam oferi nimic, nu puteam face nimic, eram atintita la pat, aveam nevoie de ajutor sa ma urinez, nu puteam o baie sa fac, aveam nevoie de cineva sa ma ajute sa mananc. El e tanar, i-am spus sa isi refaca viata, iar el a acceptat. End of story”.

Totodata, Marcela Paladi a explicat cum e sa ai proteze si sa traesti cu ele: „In protezele mele nu simt nici talpa, nici senzatia pamantului de sub picioare. Pentru asa tip de proteze este nevoie de operatie. O data in an trebuie sa le dau la verificare. Toate protezele necesita ingrijiri speciale, iar la un termen anumit, schimbate complet”.

Dana Marchitan - mai sincera ca niciodata! Vezi ce a povestit interpreta despre noua sa profesie - VIDEO

 Pe data de 6 februarie Marcela a devenit victima unui grav accident produs pe bulevardul Dacia din capitala. Tanara a ramas fara picioare. A suportat doua interventii chirurgicale si urmeaza luni intregi de reabilitare.

Articole din aceeasi categorie