22.02.2022
Jennifer Aniston - disperata ca secretele din casnicia cu Brad Pitt ies la iveala

Jennifer Aniston este ingrijorata ca secrete despre mariajul esuat cu Brad Pitt vor fi dezvaluite in cartea pe care o va publica Matthew Perry. Colegul lui Jennifer din serialul “Prietenii tai” a anuntat ca va lansa, in noiembrie, o autobiografie.

Jennifer Aniston nu e deloc fericita ca fostul ei coleg de platou, Matthew Perry, va lansa o carte autobiografica. Actrita de 53 de ani se teme ca Matthew, care l-a jucat pe Chandler Bing in serialul “Prietenii tai”, va dezvalui secrete despre relatia ei cu Brad Pitt.

Surse din preajma lui Jennifer au povestit ca, desi Matthew nu a spus ca va include detalii personale despre alte persoane, actrita stie ca fostul ei coleg va vrea ca autobiografia lui sa se vanda.

Horoscop 22 februarie 2022. Zodiile care vor avea parte de un castig financiar neasteptat

„Nu a sugerat ca va da detalii personale despre altii, dar Jen stie ca Matthew vrea un bestseller si, pentru a obtine asta, va avea nevoie sa dezvaluie cat mai multe secrete cu potential. A fost martor la una dintre cele mai mediatizate despartiri din istorie si stie ca e ceva ce intereseaza pe toata lumea”, au declarat sursele, conform mirror.co.uk.

Tot apropiatii lui Jennifer Aniston au declarat ca actrita ar trebui sa stie ca Matthew nu o va trada in acest fel, desi nu mai sunt in cele mai bune relatii.

„E constienta ca nu a mai vorbit cu el de ani de zile si ca legatura dintre ea si Matthew nu mai exista”, au completat sursele.

Matthew Perry, probleme pe platourile de filmare „Prietenii tai”

In timpul reuniunii „Prietenii tai” din 2021, actorii din serial au recunoscut ca au fost „de neseparat” in cei zece ani in care au filmat pentru show-ul fenomen. Insa surse din preajma lui Matthew Perry au povestit ca actorul are de gand sa faca dezvaluiri despre adevarata lor relatie.Jennifer Aniston nu e deloc fericita ca fostul ei coleg de platou, Matthew Perry, va lansa o carte autobiografica. Actrita de 53 de ani se teme ca Matthew, care l-a jucat pe Chandler Bing in serialul “Prietenii tai”, va dezvalui secrete despre relatia ei cu Brad Pitt.

Sportiva Paige Spiranac „loveste” din nou: „De aceea sunt mai buna decat Tiger Woods”. Vezi ce avere are tanara

„Nu a fost mereu placut pentru Matthew pe platoruile de filmare ale serialului. Va discuta si despre asta in carte, despre partile bune si despre cele rele”, au povestit apropiati ai actorului.

Matthew Perry a anuntat recent ca are pregatita o carte autobiografica. Intitulata “Friends, Lovers and the Big Terrible Thing”, va iesi in noiembrie.

„S-au scris atat de multe despre mine in trecut. Cred ca e momentul ca oamenii sa afle direct de la mine adevarul. Am trecut prin clipe frumoase si clipe rele, iar acum pot sa povestesc totul”, a scris Matthew Perry pe pagina sa de Instagram, la inceputul lunii februarie.

Jennifer Aniston si Brad Pitt au divortat in 2005

Brad Pitt si Jennifer Aniston au fost casatoriti intre 2000 si 2005, iar relatia lor s-a terminat dupa ce actorul ar fi inselat-o pe Jennifer cu Angelina Jolie. Brad a declarat ca, desi el si Angelina s-au indragostit pe platourile de filmare ale "Domnul si Doamna Smith", nu a existat infidelitate. De-a lungul anilor, Brad si Jennifer au recunoscut ca tin legatura si ca au o relatie buna,pentru ca au fost foarte importanti unul pentru altul. 

22.02.2022 - moment de cotitura pentru soarta! Numerologul Ala Andon iti spune cum te poate influenta aceasta zi, dar si practicile pe care trebuie sa le faci - VIDEO

Articole din aceeasi categorie