01.05.2023
Compozitorul Elias Tadeus a adus in fata publicului o carte cu poezii! Vezi cum a avut loc lansarea: „E un portret psihologic al...” - VIDEO

A muncit mult si in sfarsit a adus in fata publicului de acasa cartea sa cu poezii, care le-a scris timp de 15 ani. Emotionat pana la lacrimi, compozitorul Elias Tadeus a adunat cei mai apropiati oameni care au avut o seara minunata cu discutii de suflet, lacrimi si recitaluri. Cum a fost atmosfera, vezi din reportajul marca O Seara Perfecta.

„E un eveniment special pentru mine. Avem astazi lansarea cartii „Ganduri in univers” care a fost publicata in Romania si cu mare drag fac prima lansare in Moldova, sunt foarte emotionat si bucuros. E o carte trilingva, sunt poezii scrise in trei limbi. E un portret psihologic al meu din ultimii 15 ani.”, a spus Elias Tadeus, compozitor.

Mihaela Cavcaliuc - imagini cu chipul ei, dupa operatia estetica la care a recurs! Vezi cum arata aceasta fara peruca - FOTO

Printre invitatii lui Elias a fost si actorul Andrei Porubin, care a marturisit ca talentatului compozitor ii curge talentul prin vene inca din copilarie: 
„Eu il stiu pe Elies din clasa 1, era un baiat absolut aparte de toti colegii fiicei mele, cu ambitii si pareri bune despre sine. Eu ma gandeam ca baiatul asta o sa devina cineva in viata.”

„Pe mine de Ilie ma leaga o prietenie mai veche, care s-a produs in alt context, el era compozitor de muzica si orchestrator, iar eu eram textiera. La un moment dat el vine in fata mea cu texte si imi cere o opinie si eu sunt un prieten foarte bun, pentru ca sunt sincera si i-am zis totul, am fost nitel mai aspra.”, a mentionat Radmila Popovici, scriitoare.

Postarea cu care Cristiano Ronaldo a spus tot, dupa zvonurile despre posibila despartire de Georgina Rodriguez

„Sunt putini artisti la noi, putine fiinte care sa faca si muzica si texte pentru cantece si poezie crata. Rasfoind cartea am descoperit un poet de o sensibilitate rara. Am ramas placut surprinsa cand le-am descoperit ca pe un poet.”, a relatat Veronica Boldisor, muzeograf.

Un moment emotionant in timpul evenimentului a fost cand compozitorul a indemnat invitatii sa citeasca poeziile in timp ce canta o muzica nostalgica compusa chiar de el.

Articole din aceeasi categorie