06.06.2022
Prezentatoarele Pro TV - mai active pe retelele de socializare! Afla ce crede Iuliana Maranciuc despre mediul online, hate-ul primit, dar si ce continut creativ urmeaza sa creeze: „In urma unei discutii serioase cu Valeria am decis....” - VIDEO

Dintr-o data, Iuliana Maranciuc a decis ca-si doreste sa fie mai activa pe retelele de socializare, de ce, dar si cum ii merge vedeti intr-un reportaj marca O Seara Perfecta.

Prezentatoarele stirilor Pro TV si-au propus sa fie mai active pe retelele de socializare, de aceea reporterul Madalina Sorocovschi a mers sa vada cum ii merge Iulianei.

Desi prezentatoarea afirma ca nu stie neaparat daca a avut aceasta dorinta, dar in urma unei discutii cu colega sa Valeria Capra lucrurile s-au schimbat: „Ma tot intreba de ce nu sunt mai activa pe retelele de socializare si nu am gasit un raspuns sau un motiv bine intemeiat si atunci am zis ca ar fi bine sa devenim ambele mult mai active si sa mai povestim oamenilor ce facem, cum arata o zi de munca, cum arata dupa..”, a spus ea.

Aceasta a mai afirmat ca este mult mai complicat sa vorbesti in fata unui telefon, decat sa faci reportaje sau sa citesti jurnalul in studio: „E cu totul altceva sa vorbesti singura, avand doar telefonul in fata si sa mai si generezi idei ca nu poti fi ridicola si sa spui toate prostiile, mai ales ca nu stii ce reactie vor avea cei care vor urmari.”

Aceasta a raspuns unui sir de intrebari extrase la intamplare, asadar a mai povestit unele detalii nestiute din viata sa.

Cum ne protejam tenul de razele solare nu doar vara, dar pe tot parcursul anului, afla de la Doina Botnarenco. Specialistul iti spune care este secretul aplicarii corecte a unui SPF: „Coreenii aplica protectia solara chiar si atunci cand se afla intr-o incapere” - VIDEO

De exemplu, cand era mica, Iuliana isi dorea sa devina sau medic chirurg sau medic veterinar.

Actrita Tamara Virlan - fericita si cu funde in par la 50 de ani! Afla cum si-a marcat ziua de nastere Tamarusha, ce crede despre generatia de azi si ce sfaturi pretioase ofera: „Dumnezeu mi-a dat tot..” - VIDEO

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie