06.06.2022
Actrita Tamara Virlan - fericita si cu funde in par la 50 de ani! Afla cum si-a marcat ziua de nastere Tamarusha, ce crede despre generatia de azi si ce sfaturi pretioase ofera: „Dumnezeu mi-a dat tot..” - VIDEO

Tamara Virlan nu se sfieste sa-si puna funde in par nici la 50 de ani, nici n-ar putea altfel din moment ce este nascuta chiar de ziua copiilor. Despre cum practic le-a dedicat copiilor practic intreaga viata a povestit chiar ea in cadrul emisiunii O Seara Perfecta.

Tamara Virlan, cunoscuta de toti ca Tamarusha a implinit 50 de ani, iar in acest sens a tinut sa faca o totalizare a tuturor reusitelor si esecurilor din viata sa.

„Varsta asta de 50 e o jumatate, Dumnezeu probabil ma iubeste atat de mult si mi-o daruit si putere si forta de munca si talentul de a cunoste oameni si a-i apropia de mine. Dumnezeu mi-a dat tot tot ce mi-am dorit eu, ce-si mai poate dori o femeie la 50 cu familie, cu casa, cu masa si cu o profesie in care este implinita.”, spune Tamara.

Aceasta a pozat de ziua sa cu funde in cap si s-a distrat copios, afirma invitata.

Daniela Costetchi s-a despartit de sotul sau! Cu lacrimi in ochi, bloggerita a anuntat noutatea cea rea: „Nu-i o decizie luata de azi sau de ieri...” - VIDEO

Desi atunci cand si-a pierdut tatal Tamarusha credea ca nu va mai putea fi copil, lucrurile au mers diferit insa: „Imi parea ca gata, se rupe ceva, dar acum constientizez ca nu, tot ceea ce fac, tatei i-ar fi placut. Apropo si florile pe care le am de la spectacol le iau si a doua zi merg la tatal meu.”

Popularitatea actritei a crescut odata cu implicarea sa in proiectul Zambarele si Teatrul Popular, perioada in care viata sa s-a schimbat radical in bine. 

Desi in tinerete visa sa lucreze la Casa de Cultura sau sa cante intr-o orchestra, acum Tamarusha e mai implinita ca niciodata. 

Pe langa teatru, femeia mai este si profesoara. Ea considera ca vine o generatie foarte buna, care trebuie inteleasa, dar care are multe perspective.

Tamara are si doi fii, de care spune ea, este foarte mandra si recunoscatoare.

Femeia i-a sfatuit pe toti telespectatorii sa munceasca pentru visul lor si in acest mod vor ajunge acolo unde isi doresc. 

Inca un vis implinit! Tatiana Koberidze a zburat la o inaltime de 150 de metri de la pamant: „Am asteptat aproape o ora, insa a meritat” - VIDEO

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie