11.02.2020
Prezentatoarea Eurovision a Olandei din acest an - o persoana transgerder. Cine este ea
Vedeta olandeza pe nume Nikkie de Jager, a anuntat pe Internet ca ea va fi gazda Concursului Muzical Eurovision din acest an.
In ziua marelui eveniment, ea sau el, va aparea pe retelele de socializare si pe YouTube pentru a prezenta show-ul din Olanda. Anuntul a fost facut chiar de Nikkie de Jager pe canalul sau de YouTube - platforma care a facut-o cunoscuta pe plan mondial, gratie unor tutoriale dedicate artei machiajului, avand peste 13 milioane de admiratori pe YouTube si Instagram.
Nikkie de Jager, in varsta de 25 de ani, a aparut in aceasta inregistrare video alaturi de cantaretul olandez, Duncan Laurence, castigatorul editiei de anul trecut a concursului Eurovision, desfasurata in orasul israelian Tel Aviv.
Citeste si: Ungaria se retrage de la concursul Eurovision „pentru ca este prea gay”
„Salutati-o pe prezentatoarea voastra de pe Internet a concursului Eurovision 2020”, care va avea loc in luna mai la Rotterdam, a declarat Nikkie de Jager.
Ea va avea aparitii si pe micile ecrane in timpul semifinalelor si finalei concursului si va inregistra in prealabil seriale pe YouTube cu concurenti din mai multe tari participante.
Luna trecuta, Nikkie de Jager a povestit prin intermediul unui video ca este o persoana transgender. Clipul a fost vizionatat de peste 32 de milioane de oameni.
Surse foto: marieclaire.nl; digi24.ro
Articole din aceeasi categorie