07.03.2024
Unchiul lui Kate Middleton, noi detalii despre starea de sanatate a printesei: „Exista un motiv pentru care nu vorbeste”

Unchiul lui Kate Middleton, Gary Goldsmith, a vorbit despre teoriile conspiratiei create in jurul printesei de Wales, dupa ce s-a aflat ca aceasta a suferit o interventie chirurgicala abdominala. El a atacat toate speculatiile despre absenta sotiei lui William si sustine ca aceasta are nevoie de „spatiu” pentru a se recupera. 

Kate a petrecut aproape doua saptamani la Clinica Marylebone din Londra, fiind externata pe data de 29 ianuarie. Palatul Kensington a anuntat atunci ca printesa se va retrage din toate indatoririle oficiale in timpul recuperarii. Pana luni, ea nu a avut nicio aparitie, ceea ce a starnit numeroase speculatii in tabloidele britanice si pe retelele sociale. Acestea s-au intensificat saptamana trecuta, cand printul William si-a anuntat in ultimul moment retragerea de la o slujba de comemorare a nasului sau, regele Constantin al Greciei, la Castelul Windsor, invocand "un motiv personal", potrivit serviciilor regale.

„Cred ca ar trebui sa o lase in pace, pentru ca exista un motiv pentru care nu vorbeste despre asta. Are nevoie de spatiu. Stiu ca are o datorie pentru rolul pe care il are, dar trebuie sa aiba grija de ea mai intai. Kate, fa-te bine, te iubesc si cand esti gata ne vedem”, a transmis unchiul printesei, Gary Goldsmith, potrivit Mirror.

Viorica Macovei: „Nicolae Botgros nu admite jumatatile de masura, el arde ca o flacara vie...”

De asemenea, Gary a vorbit despre Kate intr-un interviu oferit in urma cu ceva timp, dezvaluind: „Kate este perfecta si sunt foarte, foarte, foarte mandru de ea. Urasc cand oamenii spun ca este simpla. E spectaculoasa”.

Horoscop 7 martie 2024. Certuri in familie si tensiuni la locul de munca. Zodia care trebuie sa fie atenta la bani

Gary Goldsmith participa in prezent la Celebrity Big Brother House, iar atunci cand a fost intrebat daca a primit permisiunea lui Kate pentru a fi in emisiune, el a raspuns: „Nu, nu trebuie sa-i cer permisiunea. Participarea mea la emisiunea nu a fost un subiect de dezbatere. Imi iubesc familia si ei pot avea incredere in mine ca totul va fi bine”. 

Articole din aceeasi categorie