07.04.2022
Presupusa iubita a lui Vladimir Putin, Alina Kabaeva se teme de Occident. Ce s-a intamplat dupa ce au fost anuntate sanctiuni impotriva fiicelor lui

Numele si fotografiei Alinei Kabaeva, cea care ar fi presupusa iubita a lui Vladimir Putin, au disparut brusc de pe site-ul imperiului media pe care il controleaza, scrie Daily Mail. 

Alina Kabaeva, in varsta de 38 de ani, este recunoscuta pentru faptul ca detine imperiul media, National Media Group (NMG). Ea ocupa un loc in sectiunea dedicata Consiliului de Administratie a companiei, insa informatiile despre ea au disparut brusc, iar motivele pentru care s-ar fi intamplat acest lucru ar fi legate de sanctiunile impuse de Occident.

Scandal de proportii in familia Nataliei Koroleva! In timp ce sotul sau se declara sustinator inrait al razboiului, mama sa, originara din Ucraina isi sustine patria! Cei doi s-au sters din lista de prieteni - FOTO

Aceasta schimbare a venit la scurt timp dupa ce in presa au circulat informatii privind faptul ca sunt asteptate sanctiuni impotriva fiicelor lui Vladimir Putin, dar si a numeroaselor solictari transmise de liderul opozitiei din Rusia, Alexei Navalnii, aflat in inchisoare, care a solicitat in numeroase dati actiuni occidentale impotriva puternicei „prese de propaganda” a Kremlinului.

Potrivit Daily Mail, Navalnii a sustinut in repetate randuri ca grupul de televiziune si de ziare al lui Kabaeva ar fi detinut, in realitate, chiar de Vladimir Putin Tot el a fost cel care a indicat faptul ca salariul ei s-ar apropia de opt milioane de lire sterline pe an.

„Vreau sa va reamintesc ca National Media Group, care detine cea mai mare parte a acestui aparat de minciuni, ii apartine, fara indoiala, lui Putin personal si, ca atare, este chiar condus oficial de amanta lui Putin, Alina Kabaeva”, a scris din inchisoare Alexei Navalnii, conform Daily Mail.

Compania nu a oferit, insa, nicio explicatie pentru care numele si fotografia Alinei Kabaeva au fost indepartate de pe site. Aceasta ocupa o functie in conducere inca din 2014, desi nu avea experienta in afaceri ori in media.

Inca o vedeta - pe front! Fostul participant al show-ului ucrainean „Holostyak”, Max Mihailiuk, a luat arma in mana si a mers sa isi apere tara: „Ar fi bine daca ti s-ar oferi un SU-35” - FOTO

Alina Kabaeva, femeia despre care se spune ca ar fi iubita lui Vladimir Putin, ar putea fi expulzata. Ea ajuns in Elvetia imediat dupa ce trupele ruse au invadat Ucraina, insa la scurt timp zeci de mii de oameni au semnat o petitie prin care cere expulzarea ei.

Potrivit presei internationale, fosta gimnasta Alina Kabaeva a fugit in Elvetia, alaturi de cei patru copii ai ei, la scurt timp dupa ce a izbucnit razboiul din Ucraina.

La scurt timp, insa, zeci de mii de oameni au semnat o petitie prin care au solicitat expulzarea din Elvetia a acestora.

„Draga Elvetie, de ce le permiti complicilor lui Vladimir Putin sa stea in tara? Te rog sa o unesti pe Alina “Eva Braun” Kabaeva cu “Fuhrer-ul” Vladimir Putin. Pentru prima data in istoria moderna, Elvetia a renuntat la neutralitate si s-a alaturat sanctiunilor impotriva lui Putin si a anturajului sau. Iar acum, favorita lui, impreuna cu copiii, se ascunde in Elvetia.

Vrem sa amintim ca Alina Kabaeva nu este doar o femeie care are legatura cu dictatorul rus, ci si vinovata de crime impotriva umanitatii. A fost unul dintre initiatorii legii prin care mii de orfani rusi n-au putut sa fie adoptati de alte tari", este unul dintre mesajele din petitie.

Renumita trupa Metallica a donat Ucrainei jumatate de milion de dolari! Doi membri ai trupei si-au vandut chitarele la licitatie pentru a ajuta refugiatii - FOTO

Alina Kabaeva este una dintre cele mai bune sportive din istoria Rusiei la gimnastica ritmica. Aceasta are in palmares doua medalii olimpice, 14 medalii la Campionatul Mondial si 21 de medalii la Campionatul European. Totodata, intre 2007 si 2014, Kabaeva a fost deputat in Duma de Stat a Rusiei.

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie