07.04.2022
Scandal de proportii in familia Nataliei Koroleva! In timp ce sotul sau se declara sustinator inrait al razboiului, mama sa, originara din Ucraina isi sustine patria! Cei doi s-au sters din lista de prieteni - FOTO

Recent, Serghei Glushko a declarat public ca sustine razboiul ruso-ucrainean si a urat victorie armatei ruse. Declaratia controversata insa se pare ca a derutat-o ​​pe soacra lui, iar spiritele in familia lor nu mai sunt atat de calme.

Liudmila Porivai locuieste de mult timp in America, totusi aceasta afirma cu mandrie ca se considera un patriot al Ucrainei.

Aparent mama Nataliei Koroleva este uimita de comportamentul ginerelui ei, care a vorbit public in sprijinul Kremlinului. Glushko a spus ca a crescut intr-o familie de militari si a fost el insusi in armata, asa ca stie direct ca soldatii rusi sunt cei mai buni si mai drepti.

Aceste afirmatii au ranit-o in mod evident pe soacra sa, cea care si-a sustinut tara natala si, desigur, nu se astepta ca Serghei sa indrazneasca sa faca o astfel de declaratie patriotica.

Silueta perfecta nu i-a fost transmisa genetic, dar a muncit mult pentru a avea un corp de vis! Vezi top 5 exercitii pe care ti le propune Nicolle Trifan pentru a avea un posterior bombat in aceasta vara: „Eram o simpla domnisoara slaba, fara forme si cu depuneri de grasime” - VIDEO

Lucrurile au mers insa mult mai departe atunci cand s-a dovedit ca  Liudmila Ivanovna s-a dezabonat de la Glushko pe retelele sociale. Ca raspuns si acesta a eliminat-o ​​pe soacra sa din lista cu prieteni. 

Natalia Koroleva a ales insa sa taca deocamdata si nu si-a exprimat in niciun fel pozitia civila. 

Inca o vedeta - pe front! Fostul participant al show-ului ucrainean „Holostyak”, Max Mihailiuk, a luat arma in mana si a mers sa isi apere tara: „Ar fi bine daca ti s-ar oferi un SU-35” - FOTO

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie