01.03.2022
5 filme in care a jucat Volodimir Zelenski inainte de a deveni presedintele Ucrainei. Acesta a castigat si un concurs de dans. Vezi prestatiile impresionante - VIDEO

Cine ar fi crezut ca un comediant va ajunge nu doar presedintele unei tari cu o populatie de peste 40 de milioane de locuitori, ci un erou in adevaratul sens al cuvantului?

In momentul de fata intreaga planeta vorbeste despre eroul Volodimir Zelenski, cel care reuseste sa tina piept colosului care este armata lui Vladimir Putin.   

E greu de crezut ca nu se va face si un film dupa viata lui Zelenski. Dar, in mod paradoxal, s-a facut deja un film serial care a prevestit exact ce s-a intamplat cu Zelenski: ca va ajunge dintr-un om neinsemnat, presedinte al Ucrainei. Si chiar el si-a interpretat propriul rol. Greu de crezut, dar chiar asa stau lucrurile.

Zelenski a ajuns la putere in 2019, cu promisiunea ca va pune capat razboiului cu separatistii sustinuti de Putin, cei prin care in 2014 Rusia a anexat Crimeea. 

Inainte de acest lucru, Volodimir Zelenski a devenit un personaj foarte apreciat in Ucraina jucand intr-o comedie TV, numita Slujitorul poporului”. Acolo el interpreta rolul unui profesor de istorie naiv, dar cinstit, care devine in mod surprinzator presedinte dupa ce un elev ii publica pe internet un discurs anticoruptie care se viralizeaza. 

Viata a batut filmul cand in Ajunul Anului Nou, la 31 decembrie 2018, Zelenski si-a anuntat candidatura la prezidentiale:

„Dragi ucraineni, promit sa candidez la presedintia Ucrainei si imi indeplinesc imediat promisiunea: candidez la presedintia Ucrainei. Hai, s-o facem impreuna! La multi ani! Va felicit, veti avea un nou slujitor al poporului!”, a spus el atunci.

Multi au crezut ca este vorba de o gluma, mai ales ca partidul sau politic se numeste, precum serialul in care a jucat rolul de presedinte: Partidul Slujitorul Poporului. Si, in luna aprilie a lui 2019, el a castigat alegerile cu scorul de 70%. Astfel, Zelenski devenea cel de-al saselea presedinte al Ucrainei, la doar 41 de ani.  

Si, daca ti-am zis de serialul in care a jucat si care l-a transformat in presedinte al Ucrainei, probabil ca vrei sa descoperi si ce alte filme mai are in cariera sa de actor cel care acum este numit erou de intreaga lume.  

Iata alte 4 filme cu Volodimir Zelenski:

Slujitorul Poporului - filmul artistic (2016)

In 2016, dupa succesul enorm inregistrat de serialul cu acelasi nume, se face si un lungmetraj pentru marele ecran. Iar sinopsisul suna astfel: „Ce-ar fi daca un om obisnuit si cinstit, un profesor de istorie devine presedinte? Va fi el in stare sa supravietuiasca in lumea jocurilor politice, sa depaseasca toate obstacolele si coruptia, sa confrunte oligarhii si toti oponentii politici?

E 2022 si o lume intreaga cunoaste acum raspunsul.  

The 8 Best Dates (2016)

Acesta este ultimul film din seria 8 intalniri, care a inceput  cu comedia „8 First Dates” in 2012, a continuat cu „8 New Dates” in 2014 si s-a terminat cu „The 8 Best Dates” in 2016. In aceste filme, Zelenski interpreteaza rolul unui veterinar care trece prin tot felul de peripetii amuzante alaturi de iubita / sotia sa.

In ultima parte, cei doi se despart si se trezesc in pat cu partenerul ideal, dar pana la final descopera ca, de fapt, nu-si doreau cu adevarat asta si ca inca se iubesc foarte mult chiar si asa, imperfecti. 

Love in Vegas (2014) 

Si acest film face parte dintr-o serie de comedii, care au mai avut si partile „Love in the Big City” (2009), „Love in the Big City 2” (2012). Aici, Zelenski interpreteaza rolul lui Igor, un dentist care in prima parte a trilogiei isi intalneste iubirea in New York. In a doua parte el si prietenii lui ajung sa devina parinti dupa ce intr-o calatorie in Thailanda ating o statuie ce are puteri supranaturale: de a vindeca infertilitatea si de a-ti oferi un copil la primul contact sexual.

In doar 3 zile a reusit sa colecteze aproape 1 milion de lei pentru refugiati, iar acum urmeaza sa gestioneze ajutorul. Ce spune Svetlana Sainsus despre intalnirea organizata de Maia Sandu cu mai multi influenceri la Presedintie - VIDEO

In ultima parte, „Love in Las Vegas”, cei trei prieteni deveniti tati se vad nevoiti sa ramana acasa cu copiii, in timp ce sotiile lor pleaca intr-o vacanta in Las Vegas. Pare o misiune simpla pentru personajul lui Zelenski si prietenii sai, dar se transforma in ceva ce aduce aminte de „Marea mahmureala”.

Sharone Stone are si ea un rol episodic in aceasta ultima parte.    

Rzhevsky Versus Napoleon (2012) 

In 2012, Zelenski a invadat Rusia cu armata franceza, interpretandul pe Napoleon intr-o comedie in care apare si Van Damme. Filmul a primit extrem de multe critici negative, fiind si un dezastru la box office, cu incasari de 7,8 milioane de dolari, la un buget de 8,5 milioane de dolari. 

Ar mai fi de mentionat si ca Zelenski a castigat concursul TV „Dansand cu stelele” din Ucraina in 2006. 

Este rus, dar nu sustine razboiul! Mot a publicat un mesaj emotionant pe pagina sa de Instagram: „Nu am niciun cunoscut in Rusia, Ucraina sau in intreaga lume care si-ar dori ca acest infern sa continue” - FOTO

Articole din aceeasi categorie