01.03.2022
Prima Doamna a Ucrainei, declaratie emotionanta dupa invazia Rusiei: „Nu sunt panicata si nici nu voi plange”

Prima Doamna a Ucrainei a luat atitudine pe fondul invaziei armatei rusesti in tara condusa de sotul ei. Olena Zelenska se afla intr-o locatie secreta din Ucraina, aceasta fiind vizata de invadatorii rusi. 

Volodimir Zelenski, presedintele Ucrainei, si-a aratat curajul fata de poporul lui si a ramas alaturi de armata si de cetatenii statului in lupta contra inamicilor rusi, desi este „tinta principala”. Sotia acestuia, Olena Zelenska, se afla in aceste momente intr-o locatie secreta din tara, alaturi de copiii lor.

„Inamicul m-a marcat drept tinta numarul unu, iar pe familia mea, ca tinta numarul doi”, a spus Zelenski joi, inainte de a refuza o oportunitate din partea SUA de a fi evacuat din Kiev, capitala Ucrainei, pe fondul invaziei Rusiei in tara sa.

Cu toate ca trebuie sa stea ascunsa, Prima Doamna a Ucrainei nu a putut sa stea nepasatoare si a postat recent un mesaj emotionant pe contul sau de Instagram in care a transmis ca: „Nu sunt panicata si nici nu voi plange. Voi fi calma si increzatoare. Copiii mei se uita la mine. Voi fi langa ei si langa sotul meu.”, a scris aceasta pe contul sau de Instagram. 

Un artist ucrainean a lasat microfonul pentru arma si isi apara tara: „Nu e vreme de cantat la chitara, e vremea sa luam pustile” - FOTO/VIDEO

Olena Zelenska, in varsta de 44 de ani, s-a casatorit cu sotul ei in 2003. Cei doi s-au cunoscut la Universitatea Nationala Kryvyi Rih, unde au studiat arhitectura si literatura. Au doi copii impreuna, pe Oleksandra, 17 ani, si pe Kyrylo, in varsta de 9 ani.

Pe langa indatoririle ei de prima doamna a Ucrainei, Olena ramane scenarist pentru Kvartal 95 Studio, o companie de productie fondata de sotul ei, care a fost un actor de comedie popular inainte de a castiga presedintia in 2019. Intr-un interviu oferit pentru Vogue Ucraina atunci cand sotul ei a devenit presedinte, aceasta a dezvaluit ca „nu a fost prea fericita” cand a aflat de ambitiile politice ale acestuia. 

5 filme in care a jucat Volodimir Zelenski inainte de a deveni presedintele Ucrainei. Acesta a castigat si un concurs de dans. Vezi prestatiile impresionante - VIDEO

Articole din aceeasi categorie