14.11.2023
Premiera muzicala de la sotii Cornelia si Marcel Stefanet! Afla ce traditii au de zilele lor de nastere, dar si cum se mentine in forma interpreta - VIDEO

Invitati speciali in platoul emisiunii O Seara Perfecta au fost Marcel si Cornelia Stefanet. Vezi in articolul de mai jos cu ce detalii noi au venit cei doi soti.

Recent a fost ziua de nastere a Cornelei, aceasta a dezvaluit: „Dupa 30 am observat ca s-au schimbat foarte multe si in gandire, si in atitudine si foarte multe. Eu ma bucur ca cu anii cum se zice ca femeia devine mai inteleapta, mai desteapta si se aseaza nu stiu cum. Si ce tine de muzica acum percep lucrurile diferit, mai bine scoatem o piesa rar dar buna, decat mai multe si nici una buna”.

I-ai auzit vreodata pe Igor si Andreea Cuciuc cantand manele? Cum le-a reusit sa interpreteze piesa „Toate diamantele” - VIDEO

Dintre cei doi soti, intotdeauna Marcel a fost cel care a indrumutat-o pe Cornelia, el este mereu cel zen si calm. Astfel el a dezvaluit: „Eu sunt la fel, cum sunt aici exact asa sunt si acasa. Pe mine este cam greu sa am scoti din sarite, dar daca se intampla. Exploziile astea sunt mai mult cauzate de ce tine de munca, acolo sunt mai multe situatii neprevazute, in familie au mai fost momente tensionate, nu mare sfadalie, dar acum s-au mai asezat spiritele”.

Look de milioane! Misha Miller a imbracat o rochie senzationala, mulata pe corp, de ziua ei de nastere - FOTO

Sotii Stefanet au revenit recent dintr-o vacanta, Cornelia a marturisit: „Noi deja avem o traditie ca de zilele de nastere sa ne organizam mici escapade pentru ca este cumva singurul timp in care putem sa ne rupem de la lucru, de la tot ce inseamna rutina zilnica. Astfel Marcel cu niste prieteni au decis ca de ziua mea mergem la mare”.

Anisoara Loghin l-a intrebat pe Marcel daca o tine pe  Cornelia la frigider ca arata atat de bine, astel acesta a mentionat: „Cred ca i-a dat Dumnezeu si asta e, eu o tin cum pot, aici nu e vorba doar despre mine, eu nu pot sa o intineresc sau sa o imbatranesc”.

La sfarsitul anului cei doi soti au dezvaluit ca: „Facem acum o colinda, ceva frumos, stilizat. Un colind in decembrie ne dorim sa-l lansam si sa ajunga la inimile oamenilor”.

Natalia Gordienko, roscata si cu parul scurt! Interpreta este de nerecunoscut in cele mai recente fotografii - FOTO

Articole din aceeasi categorie