04.04.2023
Premiera muzicala de la Lenuta Gheorghita! Artista a lansat piesa „Fa rai din ce ai!”: „Pana la urma un artist cand scrie o melodie vrea sa o asculte toata lumea, nu doar sa o fredoneze el in oglinda.” - VIDEO

Invitata in studioul O Seara Perfecta a fost Lenuta Gheorghita care a venit cu o premiera muzicala, care are si un mesaj destul de emotionant.

„Noi femeile toate ne imbracam frumos. Noi toate ne gatim frumos nu pentru un barbat, pentru alte femei sa aiba ce vorbi. Fericirea trebuie sa fie interioara, caci pe exterior ai pus o paleta mai nu stiu cum, ti-ai incalcit parul si mergi inainte.”

Lia Taburcean, protejata de talismanul pe care i l-a daruit soacra ei! Interpreta a facut dezvaluiri sincere despre relatia ei cu mama sotului - VIDEO

„Noi suntem oameni, noi toti suntem semeni unul cu celalalt, doar ca destinul, mamele, visele sunt diferite. Cu acest cantec, eu am avut posibilitatea sa trec tocmai oceanul la moldovenii nostri din Chicago si m-am revazut cu textierul, o moldoveanca de a noastra care a trecut acolo cu traiul. Eu mereu zic ca zambeste ca cu siguranta cineva te iubeste, iar textiera mi-a zis ca tie ti se potriveste melodia aceasta „Fa rai din ce ai”, astfel cat am zburat spre casa am facut si melodia si imi place ca am fost intr-un tandem si la lume le place melodia. Pana la urma un artist cand scrie o melodie vrea sa o asculte toata lumea, nu doar sa o fredoneze el in oglinda.”

„Dupa Pasti, imi iau familia mea si plecam cu totii in Italia, intr-o mica vacanta. Oamenii normali se duc de obicei vara, dar la mine e alta agenda. Eu sunt artista si vrei nu vrei dupa aia nu le pot oferi ceea ce si-au dorit.”

„M-as bucura foarte mult daca oamenii s-ar regasi in ea, pentru ca are o tema mai speciala, pentru ca oamenii isi fac planuri pe vrio trei sute de ani inainte. Pana maine e mult, asa ca fa rai din ce ai, bucura-te pentru fiecare clipa ca te-ai trezit, pentru fiecare zi ca poti sa-ti pupi copiii, parintii, sotul. Lasa loc de buna ziua in orice circumstanta, uite care nu ar fi, chiar daca te-a tradat, ti-a vorbit urat. Ca si in text ai gradina dai o floare, deci ce imparte lumea ceea ce are in exces, daca ai dragoste dai dragoste. Femeile care impart rautati, alea sunt femei care sunt nefericite, astea sunt femei pe care nu le asteapta nimeni acasa, nu are cine sa o iubeasca.”

„Eu cand am o suparare, atunci eu o fac pe menajera casei, atunci fac eu tot, iar daca nu ma ajuta nici asta, urmaresc un film ca sa mai bocesc da bine asa din tot sufletelul, iar a treia varianta e si cea mai corecta, merg la cumparaturi.”

Sarbatoare in familia lui Radu Sirbu! Fiica cea mica a interpretului si-a sarbatorit ziua de nastere. Vezi ce a publicat acesta pe retelele sociale - FOTO

„Anul acesta pregatesc de ziua mea un concert solo, mai spre toamna. Mi-am propus ca sa sarbatoresc acest jubileu, primul meu concert solo va fi in toamna, in luna lui Noiembrie, dar detalii o sa dau mai aproape de eveniment. Tot ce imi doresc e sa fie intr-un ceas bun. Eu acum am un vis, sa zicem ca visele pe care le-am avut pana acum mi s-au indeplinit, eu mi-am dorit o familie. Acum insa imi doresc ca copii mei sa creasca fericiti, sa fie sanatosi, sa aiba oameni potriviti langa ei, sa aiba un destin minunata, sa ajung soacra mare si soacra mica si sa ajung cu osul meu bine. Niciodata nu mi-am dorit sa fiu bogata, sa am milioane. Eu sunt bogata spiritual, eu nu ma tem de singuratate, eu sunt atat de colorata pe intern incat eu din asta fac rai. Mie mii frica doar de gandaci de bucatarie.”

Expozitie in cinstea lui Gheorghe Urschi, de ziua umorului! Vezi cum se simte maestrul: „Lucram pentru partea in care sa se simta mai bine...” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie