03.04.2023
Sarbatoare in familia lui Radu Sirbu! Fiica cea mica a interpretului si-a sarbatorit ziua de nastere. Vezi ce a publicat acesta pe retelele sociale - FOTO

In 2013, Radu Sirbu si sotia lui, Anna, au devenit parinti pentru a doua oara, iar acum micuta Eva-Maria a implinit deja 10 ani.

„La multi ani frumosi cu pace si multe zambete, pui drag. Sa fii fericita si implinita. Te iubim si suntem mandri de tine.”, a scris Radu intr-un InstaStory.

Sarbatorita a fost surprinsa de ziua ei cu un tort pe care prodomina culori precum: roz pudra, baby blue si galben.

De asemenea, pe prajitura este scris numele fetei, anii pe care i-a implinit, dar si tematica petrecerii organizate, „Pijama Party”.

Dieta normocalorica - cea mai buna alegere pentru a scapa de kilogramele in plus! Nutritionistul Irina Aniri: „Riscul unui exces de calorii prin alimentatie este doar la un pas distanta”

„Happy B’Day to ME #10 #birthday #birthdaygifts #birthdaygirl #tenyears #birthdaycake #party”, in traducere din engleza: „La multi ani mie”, a mentionat Eva-Maria.

Radu si Ana Sirbu s-au casatorit in 2001 si au impreuna trei copii - Anastasia Dalia, Eva Maria si David Nicolas.

Nina Cretu - noi imagini din Bali in sandale de peste o mie de dolari! Vezi ce i-au scris internautii: „Cum ai putut merge dupa ce ti s-au udat pantofii?”

Radu Sirbu este un cantaret si producator muzical roman, originar din Republica Moldova. In prezent activeaza si locuieste la Bucuresti. El a devenit cunoscut ca fiind membru al formatiei O-Zone.

Articole din aceeasi categorie