22.07.2024
Cum astrologia te poate ajuta să-ți planifici viața! Tanya Toho Păduraru: „Poți să te ascunzi de destin, poți să fugi de el, dar...” - VIDEO

O consultare astrologică nu este despre prezicerea viitorului, ci despre găsirea răspunsurilor și înțelegerea perioadelor din viața ta. Cum poate deveni astrologia pentru mulți oameni o cale de explorare a destinului și a propriei identități, află de la Tanya Toho-Păduraru, invitată la podcastul „Tot din viață”.

Astrologul și numerologul Tanya Toho-Păduraru a povestit de ce oamenii aplează la serviciile astrologilor:„În astrologie, omul vine pentru că nu-și găsește răspunsul la întrebări sau poate din curiozitate. Ceea ce știi despre tine ca persoană este puțin, iar după citirea unui mesaj informativ, afli atâta despre tine”.

Atleta antrenată de propriul tată! Zalina Marghieva, calificată pentru a cincea oară la Jocurile Olimpice: „Eu aici nu sunt fiică, sunt sportivă” - VIDEO

„Poți să te ascunzi de destin, poți să fugi de el, dar la un moment dat, o să te întâmpine cu brațele deschise. Când stai și derulezi filmul în cap, chiar și chestiile astea care nouă nu ne plac, atunci te întrebi... Le creezi, sau ele se creează? De exemplu, când eram în Japonia și lucram, mă întrebam dacă e o perioadă din viața mea sau eu asta am ales, întotdeauna se bătea cap în cap rațiunea cu ceea ce simțeam”, a continuat să explice femeia.  

După cinci ani de relație, Alex Calancea și Lia Sinchevici s-au căsătorit - FOTO/VIDEO

Specialistul te poate ajuta să înțelegi anumite perioade din viața ta, astfel, să poți găsi și răspunsuri la întrebările care te macină. „Noi suntem un corp care are un suflet sau un suflet care are un corp? În astrologie poți găsi explicație în ce perioadă trăiești, tu poți să-ți planifici ceva, știi că anul ăsta nu e despre asta, poate că nu se „pupă” bine lucrurile și atunci ce trebuie să faci. Dacă mai există gramul de iubire, omul se străduie să facă pace acolo, dacă nu, el face mai departe ce are de făcut”, a continuat Tanya. 

După o căsătorie eșuată, moldoveanca din Madagascar, Cynthia Elisoa a făcut noi dezvăluiri: „Nu pot atrage o relație sănătoasă dacă eu...”

„Vin foarte mulți oameni de afaceri, iar când primesc anumite răspunsuri, își dau seama cât de util este, ce gafă ar fi putut să facă. Omul nu vine aici să dea o pagină sau două pentru a vedea viitorul. Poți să îi spui că e o perioadă tensionată care creează iluzii, de exemplu jobul ăsta ar putea să nu meargă pentru că ar putea să apară surprize”, a povestit femeia. „În astrologie, ar trebui să-i spui totul ca pe o poveste, așa omul care vrea să audă, să o facă” a mai spus astrologul. 

SURSĂ FOTO: FACEBOOK/ Tanya Toho Paduraru 

Articole din aceeasi categorie