22.07.2024
După o căsătorie eșuată, moldoveanca din Madagascar, Cynthia Elisoa a făcut noi dezvăluiri: „Nu pot atrage o relație sănătoasă dacă eu...”

După o despărțire dificilă și tumultoasă, Cynthia a decis să împărtășească abonaților ei lecții valoroase pe care le-a învățat în urma despărțirii de fostul soț. Află din articolul de mai jos cine a ajutat-o să treacă peste momentele grele.

Cynthia Elisoa a dezvăluit că dragostea în viața ei a fost sentimentul la care a visat mereu: „Știți, les amici, întreaga mea viață am visat la dragoste. Am un suflet atât de mare încât ar putea să adăpostească întreaga lume. De multe ori m-am înșelat, căutând acest sentiment în afară. Am crezut că, căsătoria este o destinație, răspunsul la toate nevoile mele. În cele din urmă, nu a fost așa. Fiecare relație reflectă doar starea mea interioară”.

După divorțul de fostul soț, Cynthia a conștientizat: „Eșecul căsătoriei mele este doar o dovadă că tot ceea ce vine dintr-o stare de lipsă nu poate fi complet. Nu pot atrage o relație sănătoasă dacă eu însumi mă simt incompletă. Așa că, după divorțul meu, am reflectat și am înțeles. Iubirea pe care o port este destinată mie în primul rând. Pentru a învăța să iubesc pe altcineva, trebuie să mă iubesc pe mine însumi. Pentru a mă simți acasă a trebuit să mă întorc la mine. Este paradoxal să mulțumesc divorțului meu, dar astfel am învățat cea mai importantă lecție”.

Indicii că nu îți mai dorești partenerul și relația, dar încă nu ai curaj să recunoști asta

Unul dintre lucrurile care au ajutat-o să mergă mai departe și să depășească momentele mai tensionate a fost scrisul. Cynthia a menționat: „Scrisul a fost întotdeauna refugiul meu, încă lucrez să perfecționez traducerea textelor mele. Lupt împotriva perfecționismului meu atunci când le împart cu voi. Cu toate acestea, sunt clară în intenția mea”.

Dezvăluiri inedite de la Lenuța Burghilă! Cum a ajuns să cânte cu Julio Iglesias pe scena Palatului Național - VIDEO

Cynthia Elisoa s-a născut în Madagascar, dar la vârsta maturității a cunoscut un moldovean de care s-a îndrăgostit și a decis să se stabilească în Republica Moldova. Tânăra a devenit cunoscută după ce a participat la „Vocea României”.

SURSĂ FOTO: FACEBOOK

Articole din aceeasi categorie