22.12.2023
Povestea unei femei a carei viata s-a schimbat complet dupa nunta: „Nu stii langa cine dormi”

Viata unei femei in varsta de 31 de ani a luat o intorsatura neasteptata dupa nunta, caci sotul ei, barbatul langa care spera sa-si petreaca toata viata, a luat o decizie neasteptata.

Isabelle Glastonbury, in varsta de 31 de ani, s-a indragostit de un american pe care l-a cunoscut in 2015, iar la scurt timp, acestia s-au logodit si au hotarat sa se mute in tara ei natala, in Australia.

Cei doi au platit aproximativ 27.000 de euro pentru o ceremonie grandioasa, in cadrul careia si-au unit destinele, insa povestea lor de iubire a luat o intorsatura neasteptata, caci barbatul a disparut pur si simplu, fara nicio explicatie.

Potrivit Daily Mail Australia, femeia a povestit ca ea si partenerul ei au sarbatorit obtinerea vizei in cadrul unei cine romantice, iar apoi, cand s-a intors acasa, 90 la suta dintre lucrurile barbatului disparusera din casa lor.

Victoria Beckham dezvaluie singurul lucru pe care i l-a ascuns sotului: „Ar cere divortul”

Ea a povestit ca nu a mai putut sa acceseze contul de imigrari si, mai mult de atat, a descoperit ca a lasat-o cu cardurile de credit goale. De asemenea, numarul ei de telefon a fost blocat, astfel ca apelurile si mesajele nu ajungeau la el.

Revoltata, femeia a povestit ca barbatul pe care-l iubea a avut aceeasi atitudine si fata de prietenii lor.

„Nimeni dintre prietenii nostri, nici macar cavalerul de onoare, nu stie ce s-a intamplat sau unde se afla”, a povesti el.

Reflectand asupra a ceea ce s-a intamplat, Isabelle sustine ca sotul ei devenise mai distant in ultimele luni. Ba mai mult, incepuse sa dispara noaptea de acasa si simtea ca se casatoreste cu un strain.

Record absolut! O rochie purtata de printesa Diana a fost vanduta la licitatie cu peste 1 milion de dolari! Cum arata tinuta de seara - FOTO

„Ar fi trebuit sa fiu mai atenta, sa iau in serios aceste semnale, as fi realizat ce se intampla. Pur si simplu nu stii langa cine dormi”, a mai spus femeia care sustine ca totul a fost un plan pus la cale de partenerul ei doar pentru a obtine viza, astfel incat sa poata sa traiasca in Australia.

Desi a trecut prin momente delicate atunci cand a fost parasita de sot, aceasta si-a regasit fericirea in bratele noului partener, iar dovada sunt imaginile pe care le posteaza pe retelele sociale. In plus, in februarie 2023, acestia au devenit parintii unui baietel.

Articole din aceeasi categorie