22.12.2023
Victoria Beckham dezvaluie singurul lucru pe care i l-a ascuns sotului: „Ar cere divortul”

Fosta vedeta Spice Girls s-a casatorit cu legendarul fotbalist in 1999, iar recent au lansat un documentar despre familia lor, care a fost foarte bine primit de public.

Nu mai e un secret pentru nimeni ca Victoria Beckham este una dintre cele mai cochete dive din spatiul public. Nimeni nu o vede vreodata nearanjata. Moda este pasiunea vietii sale. Se preocupa intens de aspectul ei, ca dovada ca are superb la 49 de ani si a reusit sa faca o afacere din pasiunea sa. Este creatoare de moda si are o linie de cosmetice.

Putini stiu insa ca are o adevarata obsesie pentru... sprancene. Victoria Beckham le acorda acestora o importanta maxima si a facut recent inclusiv o marturisire uluitoare. Este atat de convinsa ca fara sprancenele sale atent conturate, colorate si ingrijite i s-ar schimba dramatic aspectul fetei, incat face o afirmatie incredibila: „David nu m-a vazut niciodata fara sprancenele mele. Va spun sincer, daca m-ar vedea, ar da divort.”

Seara magica la Negureni! In centrul satului a fost inaugurat un alt fel de brad: „Nici primar nu mai trebuie la Negureni. Emilian le face pe toate”

Celebrul cuplu stie exact cum sa-si administreze relatia. Se sprijina reciproc si-au pus familia in prim plan. Ne indoim ca David ar divorta doar pentru atata lucru, dar este un mod de a o spune, caci, nu-i asa, sprancenele sunt capabile sa schimbe intreaga fizionomie a fetei.

Record absolut! O rochie purtata de printesa Diana a fost vanduta la licitatie cu peste 1 milion de dolari! Cum arata tinuta de seara - FOTO

Preocupata de acest subiect, Victoria Beckham are creioane de contur sprancene in linia sa de cosmetice pe care le recomanda cu incredere.

Ba chiar a oferit si o sugestie, preferatul sau, o nuanta de maro care-i flateaza cu adevarat chipul.

Victoria Beckham este pasionata de frumusete, dar are niste limite clare. Ea a marturisit ca in pofida zvonurilor ca si-ar fi operat nasul, neaga vehement aceasta procedura estetica.

„Nu am avut niciodata o operatie la nas, acesta este nasul meu”, a subliniat vedeta.

Ba mai mult, se pare ca pune foarte mult pret pe autenticitate. Este preocupata de frumusete si mentinerea acesteia, nu de modificari exagerate.

Articole din aceeasi categorie