30.01.2023
Marc Anthony s-a casatorit cu iubita sa tanara. Artistul a organizat o nunta ca-n povesti la Miami

Sambata, Marc Anthony s-a casatorit cu tinerica sa iubita Nadia Ferreira. Artistul a organizat o nunta fastuoasa la Miami, de la care nu au lipsit vedetele.

Sa speram ca a patra oara va fi cu noroc pentru celebrul muzician.

Artistul in varsta de 54 de ani este pregatit sa ia viata de la capat. Dupa ce se logodise de cateva luni cu fosta concurenta de la Miss Universe, in weekendul ce tocmai s-a incheiat, si-au spus ”Da” unul altuia.

Nadia Ferreira a devenit, oficial, doamna Anthony.

Printre invitatii de la fastuoasa nunta, s-au numarat David Beckham, Salma Hayek si Lin Manuel Miranda. Petrecerea a avut loc la Muzeul de Arta Perez, iar presa spaniola a fost prima care a scris despre eveniment.

Marc Anthony a fost casatorit anterior cu Dayanara Torres (2000 – 2004), Jennifer Lopez (2004-2014) si Shannon De Lima (2014 to 2017).

Marc Anthony a cerut-o in casatorie pe frumoasa Nadia Ferreira in luna mai a anului trecut. Iubirea lor s-a aprins foarte repede, tot anul trecut si iata ca dupa un an de iubire si trai impreuna, caci au devenit de nedespartit, a venit si momentul mult asteptat, al nuntii. Din fotografiile surprinse la eveniment, se vede ca Nadia Ferreira a avut o rochie alba foarte sofisticata, in timp ce Marc Anthony a fost super elegant, intr-un costum Christian Dior.

Articole din aceeasi categorie